Politie Gelderland-Midden

Politie zoekt getuige van fietsdiefstal

Publicatiedatum: 31-7-2006 15:34:42

Velp De politie in Velp is op zoek naar een jongeman die maandagochtend getuige is geweest van de diefstal van een fiets op de President Kennedylaan in Velp.

Een 55-jarige vrouw haalde maandagochtend omstreeks 10.00 uur na een bezoek aan een supermarkt haar fiets van het slot. Op dat moment kwam zij een kennis tegen waar zij enkele woorden mee wisselde. Toen de vrouw zich weer omdraaide, was haar fiets verdwenen.

Een jongeman (18 tot 20 jaar) vertelde de vrouw dat hij gezien had dat de fiets werd weggenomen. In de consternatie heeft de vrouw geen gegevens van de jongen genoteerd. Tijdens een zoektocht in de omgeving vond de vrouw haar fietstassen terug op de Plevierstraat. Van de nog spiksplinternieuwe fiets ontbreekt nog ieder spoor. Het betreft een grijze damesfiets van het merk Gazelle, type Swing.

Bent u de jongeman die getuige is geweest van de diefstal, of weet u mogelijk meer van de diefstal? Neem dan a.u.b. contact op met de politie in Velp via 0900-8844. Kent u de dader, maar de dader u ook? Bel dan anoniem met Bel M 0800-7000.

voor nadere informatie:
politie Gelderland-Midden
Marije Wisselink
026 352 4315

---