2e persbericht van maandag 31 juli 2006

Eindhoven, 31-07-2006 o Berichten uit de regio

Eindhoven: Politie vordert rijbewijs in

De politie heeft maandag rond 07.45 uur op de Hercules Segherslaan een 30-jarige automobilist uit Eindhoven aangehouden. Hij reed kort daarvoor op de Fuutlaan 73 km/u waar 30 km/u is toegestaan. De man bracht het overige verkeer hiermee ernstig in gevaar. Zijn rijbewijs is ingenomen en tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Helmond: Politie houdt twee verdachten aan van autodiefstal

De politie heeft maandag rond 03.20 uur op de Smalstraat een 19-jarige man met onbekende woon- of verblijfplaats aangehouden. Rond 03.35 uur werd op het Zuidende een 25-jarige man uit Helmond aangehouden. De twee worden ervan verdacht geprobeerd te hebben in te breken in een auto die geparkeerd stond aan de Penningstraat. Toen de politie arriveerde zetten de mannen het op een lopen. Na een korte achtervolging werden de twee aangehouden. De mannen zijn in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

Breugel: Eenzijdig verkeersongeval

Zondag vond rond 18.10 uur een verkeersongeval plaats op de Lieshoutseweg. Een 59-jarige bestuurster en haar 63-jarige man uit Beek en Donk raakten met hun auto van de weg. Ze botsten tegen een boom, reden door een sloot en raakten daarna een tweede boom. De auto sloeg over de kop en kwam in een weiland terecht. Het echtpaar is naar het ziekenhuis vervoerd. De man heeft geen verwondingen, de vrouw heeft een hoofdwond.