Lifetrade ontvangt de eerste S&P kredietbeoordeling .........

The lifetrade fund b.v.

Lifetrade ontvangt de eerste S&P kredietbeoordeling betreffende afrekeningen van levensverzekeringen met een open-eind beleggingsfonds

CURA.çAO, Nederlandse Antillen, July 31 /PRNewswire/ --

The Lifetrade Fund BV heeft een kredietbeoordeling als beleggingsfonds van levensverzekeringen ontvangen van Standard & Poor. Lifetrade is het eerste open-eind beleggingsfonds in de secundaire levensverzekeringsmarkt dat een dergelijke beoordeling heeft ontvangen van Standard & Poor.

De beoordeling is gebaseerd op Lifetrades "sterke bescherming tegen wanprestaties met betrekking tot kredieten," zei kredietdeskundige Sergio Garibian van Standard & Poor. S&P gaf het fonds een kredietbeoordeling van "Af" en zal alle relevante fondsinformatie en portefeuillerapporten maandelijks blijven controleren.

"Doordat we het eerste open-eind beleggingsfonds van levensverzekeringen zijn dat een kredietbeoordeling van Standard & Poor heeft gekregen, tonen we niet alleen onze zorgvuldige benadering van de secundaire markt, maar verhogen we bovendien de geloofwaardigheid van onze overtuiging betreffende het belang van een gezonde bedrijfsvoering en een teamgebaseerde aanpak," verklaart Managing Director, Roy Smith. "Het is onze missie de marktkennis en expertise blijvend te vergroten, zodat we onze beleggers een hoogwaardige, nauwkeurige en gediversificeerde portefeuille van levensverzekeringen kunnen bieden."

De gezamenlijke directeuren zijn Equity Trust Company (Curaçao) NV en de heer Roy Smith. Equity Trust Company (Curaçao) NV is de beheerder. The Bank of New York is de bewaarder, vertrouwensinstelling en controleur.

The Lifetrade Fund

The Lifetrade Fund BV ( www.lifetrade.com ) is een open-eind beleggingsfonds gevestigd in Curaçao, Nederlandse Antillen, met een fluctuerende nettovermogenswaarde die maandelijks wordt vastgesteld. Het is de beleggingsdoelstelling van het Fonds beleggers te voorzien van een langetermijnvermogenstoename door blootstelling aan een scherp omlijnde en gediversificeerde portefeuille van levensverzekeringen, terwijl de grondbeginselen beschermd worden en een zeer stabiele nettovermogenswaarde behouden blijft. Het Fonds investeert over het algemeen in verscheidene zeer kredietwaardige, universele levensverzekeringspolissen en in aan kasmiddelen gelijk te stellen hoogst liquide fondsen om zo de liquiditeit te verbeteren.

Dit document is geen oproep of aanbieding om te beleggen in The Lifetrade Fund BV. De inschrijving voor elke klasse vindt plaats op aanvraag bij de beheerder van het fonds.

Website: www.lifetrade.com