Politie Zeeland


---


O-2913-2006 Brand gesticht
In een schuur aan de Havelaarstraat in Colijnsplaat is, rond 03.00 uur in de nacht van vrijdag op zaterdag, brand gesticht.
De eigenaar van de schuur werd, rond dat tijdstip, gewaarschuwd dat het gebouw in brand stond. De man heeft een kleed, dat in brand stond, uit de schuur weggehaald. Er ontstond lichte schade aan het bagagerek van een motorfiets.

Z-2914-2006 Vernielingen aangericht Cadzand
De afgelopen nacht zijn er diverse vernielingen gepleegd aan de Boulevard de Wielingen in Cadzand.
Rond 05.00 uur vannacht zijn fotokasten en afvalbakken vernield. De Zeeuwse politie stelt een onderzoek in.

O-2915-2006 Eenzijdig ongeval bij Goes
Op de A58 bij Goes reed maandag om 12.35 uur een 38-jarige Goese automobiliste tegen de vangrail.
De vrouw kwam vanuit de richting van Vlissingen en viel tijdens het autorijden in slaap. Hierdoor reed zij tegen vangrail in de middenberm. De bestuurster werd door het ambulancepersoneel onderzocht, maar zij was ongedeerd gebleven. De auto en de vangrail raakten beschadigd.

W-2916-2006 Diefstal uit woning, Middelburg
Afgelopen nacht werd ingebroken in een woning op de Seisweg.
Er werden enkele honderden euro's, persoonlijke papieren en een MP3-speler weggenomen. De waarde van de MP3-speler bedraagt enkele honderden euro's.

W-2917-2006 Handgemeen op camping in Serooskerke (W)
Zondag omstreeks 00.45 uur ontstond op een camping aan de Gapingseweg in Serooskerke een conflict tussen twee families vanwege geluidsoverlast.
Zondag rond 00.45 uur had een familie uit Weeze (D) tijdens een feestje bij de buren zoveel last van de muziek dat de 38-jarige Duitse man en zijn 17-jarige zoon gingen vragen of het wat zachter kon. Hierop ontstond een vechtpartij, waarbij de vader en de zoon werden gestompt en getrapt door enkele personen die aanwezig waren op het feestje, zodanig dat beiden een ogenblik het bewustzijn verloren. Ze liepen allebei diverse kneuzingen en zwellingen op, waarbij de jongen er het ergst aan toe was. De andere familie bood later nog wel haar verontschuldiging aan. De vader en de zoon hebben beiden aangifte gedaan.
De politie verzoekt eventuele getuigen van deze vechtpartij zich te melden bij bureau Serooskerke of te bellen naar 0900-8844.

O-2918-2006 Trekker rijdt tegen slagboom in Bruinisse
Maandag om 16.45 uur reed een 20-jarige, uit Rijen afkomstige, bestuurder van een vrachtwagencombinatie met zijn voertuig tegen een slagboom op de Krammersluis op de Philipsdam.
Hij was door het rode licht en onder de dalende slagboom gereden. De slagboom aan de andere kant was inmiddels dicht en de man reed hier tegenaan. De slagboom en de combinatie raakten beschadigd.


---- --