Primeur: Nieuwste mobiele telefoonaccesoire nu te koop via SMS

BREDA, 20060731 -- Er is iets nieuws in Nederland! DutchUS introduceert de Driinn Mobiele Telefoonhouder. En het bijzondere is dat dit handige product via SMS te bestellen is. Wat is de Driinn telefoonhouder? Een handig opbergsysteem voor je mobiele telefoon waarbij deze direct opgeladen wordt. De Driinn is te koop via SMS. Het bestellen van ringtones etc. via SMS is al heel gewoon geworden, maar DutchUS is het eerste bedrijf in Nederland wat een tastbaar product via SMS gaat verkopen.


Hoe werkt het?
SMS: "MTH" naar 4414 en ontvang drie SMS'jes retour met instructie om naam en postcode door te geven. Hierdoor is de Driinn betaald en wordt deze thuis bezorgd. Directeur Frans Nomden: "We verwachten veel van deze nieuwe manier van kopen, het is handig, veilig, snel en voor iedereen beschikbaar. De Driinn is via SMS verkrijgbaar in 1 kleur: zwart. De prijs is ¤3,70. Dit bedrag en de kosten voor het verzenden worden met 3 SMS'jes à ¤ 1,50 betaald. Er worden achteraf geen rekeningen verstuurd. De bestel- en betaalwijze is geheel veilig en wordt mogelijk gemaakt door MCXess uit Amstelveen.

Wat is de DRIINN?
Iedereen kent de ergernis dat je mobieltje onvindbaar is of leeg als je hem wilt meenemen, met de Driinn is dat opgelost! De Driinn werkt als volgt: Je steekt de oplader van je mobiele telefoon in het stopcontact. Hieraan wordt de Driinn opgehangen. De mobiele telefoon ligt op de Driinn en heeft zo een vaste plek én wordt direct opgeladen. Frans Nomden: "Het is ook leuk om een Driinn aan iemand cadeau te geven, je kunt namelijk bij het bestellen het adres van een vriend, vriendin, buurvrouw of collega invoeren en die verrassen met een origineel cadeau. Dat doe je natuurlijk alleen als je er zelf al eentje hebt."

DutchUS is een bedrijf wat zich specialiseert in de verkoop van 'simpele en functionele' producten. Het bedrijf is gevestigd in Breda.