ID&T


Studio 80

Weekoverzicht

Dit weekend staat Studio 80 in het teken van de Gay Pride!

Horse Meat Disco
Donderdag 3 augustus
22.00 uur
Entree: 5 euro

Horse Meat Disco: James Hillard (Thunk Music UK), Jim Stanton (The Cock- UK), Severino (Crash UK)

Artlaunch Cafe: Prosumer (Playhouse records - Berghain/Panoramabar Berlin), DJ Trashling (Spellbound - Flush It!), Visuals by: EXCESSIVEMACHINE (Black Box)

Horse Meat Disco
Een Tea Dance voor de 21e eeuw die een divers publiek trekken met hun muziekbeleid en party vibe, met het talent om de beste djs uit te nodigen voor een van Londens meest beroemde en beruchte feesten. Naast residents Severino, Filthy Luka, Neil Smith en James Hillard nodigt Horse Meat Disco de meest getalenteerde djs uit binnen- en buitenland uit.

Horse Meat Disco is de queer party voor iedereen: homos and heteros, club kids, bears, chavs, fashionistas, naturists, guerrilla drag queens en ladies who munch. Muzikaal gezien is het een disco feest van classics, italo disco, oddities, en punk funk.

Artlaunch Cafe (bekend van het maandelijkse Black Box) heeft een nieuwe locatie gevonden in Studio 80. De eerste editie vindt plaats in de Red Room van de Studio.

www.myspace.com/horsemeatdiscolondon

www.aurtlaunch.nl

Fashion Radio
Vrijdag 4 augustus
23:00 uur
Entree: 7,50 Euro

Fashion Radio, je maandelijkse portie mode en muziek, staat helemaal in het teken van Gaypride. Deze keer nodigt Fashion Radio ontwerper Nieuw Jurk uit, mode die alle kanten op gaat: zo stuurt ze bijvoorbeeld haar modellen de catwalk op met fopneuzen of gifgroene batcapes.

Gast-dj is deze keer Heidi (Phonica Record Store), met haar mix van Detroit naar Chicago house en techno, van deep minimal techno naar filthy electro house.
In de achterzaal treffen we de Britt club aan, met indie wave en Turkse pop.
Residents Les Deux DElectrique en Lupe completeren de line-up.

In de achterzaal treffen we de Britt club aan, met indie, wave en Turkse pop
Anything to make those asses shake!

M.U.L.T.I.S.E.X.I. GAYPRIDE SPECIAL
PUNKIQUEERISHDISCO
Zaterdag 5 augustus
23:00 uur
Entree: 7,50 euro

Deze zaterdag viert MULTISEXI zijn eerste verjaardag tijdens de Gay Pride. We hebben de beste acts en djs uit binnen- en buitenland uitgenodigd om het wildste feest in de geschiedenis van Studio 80 te realiseren. De Antwerpse Fanklub djs (Pascal H. en Rentboy) weten iedere keer de menigte uit zijn dak te laten gaan en uit Londen komt Severino (Crash London). Gast-dj uit Amsterdam is Joost van Bellen (Rauw). Daarnaast kun je ook weer genieten van onze vaste MULTISEXI-djs: Bijker, Dig Nampook en RFH Delfos. Verwacht in de grote zaal: rauwe disco, electro, indie, gitaarpop en nieuwe elektronische tunes. In de tweede zaal kun je dansen op disco, italo en early house. Visuals&Art worden verzorgd door Erik Alkema en Spinefish. www.multisexi.nl

Geplaatst op: 01-08-2006