Ingezonden persbericht


Persbericht

Manhattan Associates bovenaan lijst van leveranciers warehouse management-systemen

Onafhankelijk onderzoeksbureau identificeert Manhattan Associates als toonaangevende softwareleverancier van warehouse management systemen voor supply chains in retail

UTRECHT - 3 augustus 2006 - Marktleider op het gebied van supply chain oplossingen, Manhattan Associates, Inc. (NASDAQ: MANH), staat bovenaan de lijst in het recente Forrester Research rapport dat warehouse management systemen evalueert. Het rapport, dat producten in warehouse management systemen voor retail supply chains beoordeelt, constateert dat de best-of-breed leveranciers de categorie domineren, met Manhattan Associates bovenaan de lijst.

Forrester bevestigt de huidige toename in warehouse management complexiteit en plaatst Manhattan Associates' Warehouse Management-oplossing als een leider voor bedrijven die een balans zoeken tussen fabricatie- en consumentenbehoeften terwijl beide segmenten zich ontwikkelen en nieuwe uitdagingen creëren. Het rapport verklaart dat "Manhattan Associates blijft voortbouwen op zijn kwaliteiten als allround leider in retail."

Het rapport bevat vergelijkende instrumenten en aan te passen rangen. Evaluaties werden gebaseerd op de kwaliteit van het huidige aanbod en de algemene business, service en de bedrijfsstrategie die de onderneming drijft. Manhattan Associates had de hoogste cumulatieve positie in de ranglijst toen deze twee criteria samen gewogen werden.

"Er zit absoluut visie en strategie achter onze Supply Chain-oplossingen. Ons gehele begrip van de retailbranche is net zo scherp als onze focus op specifieke planning- en uitvoeringsoplossingen," zei Pete Sinisgalli, President en CEO bij Manhattan Associates. "Deze combinatie van strategie en uitvoering is wat Manhattan Associates onderscheidt van zijn concurrenten."

Het rapport haalt de strategische acquisitie van Evant aan en de resulterende toevoeging van Advanced Planning, Demand Forecasting en Replenishment oplossingen als een ander belangrijk element van Manhattan Associates' hoge positie. Het rapport verklaart dat: "Manhattan Associates duidelijk thuis is in de consumentengoederen supply chain, met specifieke functionaliteit gericht op retail distributieprocessen en een strategische verbintenis met retail door middel van de acquisitie van Evant afgelopen jaar."

Sinisgalli voegt toe, "Als leider in WMS-oplossingen, is wat Manhattan Associates echt onderscheidt de toegevoegde waarde in de breedte van ons supply chain planning- en uitvoeringsaanbod, en de verscheidenheid in branches met wie we samenwerken. Dit totale supply chain management-vermogen is van toepassing op een grotere omvang van supply chain processen in meerdere branches en levert een maximale return on investment op."

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Manhattan Associates, Inc.
Manhattan Associates is een toonaangevende leverancier van supply chain-oplossingen. De oplossingen voor Supply Chain Planning, Supply Chain Execution, business intelligence en business process platform ondersteuning stellen meer dan 1200 klanten wereldwijd in staat rendabiliteit, performance en concurrentievoordeel te verhogen. Meer informatie op www.manh.com.

Voor verdere persinformatie, fotomateriaal of een interview kunt u contact opnemen met Maud Geerbex van LEWIS - Global Public Relations: Tel: +31 (0) 40 235 4600 Fax: +31 (0) 40 235 4601 E-mail: maudg@lewispr.com www.lewispr.com

Voor meer informatie over Manhattan Associates kunt u contact opnemen met Jan Heijblom, Sales Manager Central Europe van Manhattan Associates: Tel: +31 (0) 30 214 3056 Fax: +31 (0) 30 214 3099 E-mail: jheijblom@manh.com

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com
Agency blog: www.lewis360.com