AutoRai

Lastenverlichting bij de Nissan-dealer door APK for Life

(8/3/2006)
Een jaarlijks terugkerend agendapunt voor bezitters van autoâs ouder dan drie jaar is de APK (Algemene Periodieke Keuring). Recent was deze periodieke voertuigcontrole volop in het nieuws. Doordat een aantal administratieve handelingen wordt afgeschaft, gaan de kosten van de APK omlaag. Dit om de autobezitter enigszins te ontlasten. Nissan doet dat al langer, met APK for Life.
De voorwaarden voor de APK for Life zijn simpel: een Nissan-rijder die zijn of haar auto ieder jaar volgens de fabrieksvoorschriften bij de Nissan-dealer laat onderhouden en repareren, betaalt behalve de wettelijke afmeldkosten, geen extra kosten voor de jaarlijkse keuring.

Alle merken welkom
Voor een voordelige APK is de Nissan-dealer trouwens altijd een goed adres. Bezitters van autoâs van andere merken zijn uiteraard ook van harte welkom in de Nissan-werkplaats. Een APK voor een benzineauto kost er slechts 29 euro, inclusief een viergastest, exclusief de wettelijke afmeldkosten. Voor een auto met dieselmotor rekent de Nissan-dealer 69 euro, vanwege de voorgeschreven roetmeting.

Nissan Rapid Service: direct aan de beurt
Een afspraak maken voor een APK is niet nodig: iedere Nissan-dealer biedt namelijk Nissan Rapid Service. Wie zijn of haar auto dus goed, voordelig en snel wil laten keuren, moet bij de Nissan-dealer zijn.

BedrijfsautoRAI.nl
Graag jouw mening over autorai.nl
Open Lieverdedealer.nl in een nieuw venster