Landstede


Cursus Ontwerp je eigen website van start

Internet neemt een steeds grotere rol in onze samenleving in. Bedrijven, verenigingen en ook particulieren dragen hun informatie steeds vaker over via internet. Hoe maak je eigenlijk zon website? En hoe zorg je dat je opvalt tussen die miljoenen paginas? Landstede geeft antwoord op deze vragen in de cursus Ontwerp je eigen website.

Een webpage ontwerpen voor een vereniging, een weblog starten, het is tegenwoordig aan de orde van de dag. De markt speelt slim in op de grote vraag door het aanbieden van allerlei soorten voorgeprogrammeerde webpages.

Maar eigenlijk is het veel leuker om een eigen website te ontwerpen die opvalt tussen alle andere, en die precies aansluit bij de eigen behoeften. Daarom biedt Landstede de cursus Ontwerp je eigen website.

De deelnemers kunnen vanaf hun eigen homepage leren bouwen en vormgeven. De cursus biedt maatwerk. Dat betekent dat in overleg met de cursist de lesstof wordt bepaald.

Naast de algemene introductie komen de structuur van een website aan bod, HTML-codes en tags, hyperlinks, plaatjes, tabellen, frames, scripts, voorbeelden asp en java, en relatie website met DNS, webserver IIS/Apache.

De cursisten worden begeleid door een deskundige docent, waarbij de nadruk ligt op het praktisch aanleren van vaardigheden. Zowel beginners als de meer gevorderden zijn van harte welkom.

Meer informatie