Politie Zeeland


---


O-2937-2006 Eenzijdig ongeval, Rilland
In de nacht van woensdag op donderdag rond 00.10 uur vond er op de Rijksweg A58 bij Rilland een eenzijdig ongeval plaats.
Een 18-jarige automobilist uit Yerseke reed over de Rijksweg A58 komende uit de richting van Bergen op Zoom.
Bij een inhaalmanoeuvre begon de auto van de man, vermoedelijk door aquaplanning, te slingeren en raakte van de weg. De auto reed, voordat deze tot stilstand kwam, enkele tientallen meters door een sloot aan de rechterzijde van de weg. De auto raakte totaal vernield. De 18-jarige bestuurder is met enkele snijwonden voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis in Goes.

W-2938-2006 Vernieling aan woning, Vlissingen
In de nacht van woensdag op donderdag tussen 01.40 uur en 01.50 uur zijn er vernielingen gepleegd aan een woning aan de Suze Groeneweglaan in Vlissingen.
Er is een ruit aan de voorzijde van de woning vernield; het schadebedrag is onbekend.

O-2939-2006 Winkelruiten vernield, Goes
Tussen woensdagavond 19.10 uur en woensdagnacht 03.40 uur is, bij twee winkels aan de Houttuinen in Goes, een ruit vernield.
Het totale schadebedrag is onbekend.

O-2940-2006 Beroving, Goes
Woensdagavond tussen 23.15 uur en 23.30 uur is een 60-jarige man uit Bergen op Zoom, aan de Oude Vismarkt in Goes, door een onbekende man beroofd van zijn portemonnee.
De 60-jarige man uit Bergen op Zoom liep tussen genoemde tijdstippen vanaf het centrum over de Oude Vismarkt. Uit tegenovergestelde richting kwamen hem drie mannen/jongens tegemoet lopen.
Door een van de mannen/jongens werd, bij het passeren, een onbekend voorwerp tegen het lichaam van de 60-jarige man geduwd. Hierbij vroeg de onbekende man/jongen om geld. Toen de 60-jarige man zich omdraaide en wegliep werd zijn portemonnee afgepakt. In de portemonnee zaten tientallen euro's.
Na de diefstal liepen de mannen/jongens weg richting de Grote Markt. De politie heeft een onderzoek ingesteld.

W-2941-2006 Vernieling auto, Middelburg
Tussen woensdagmiddag 17.00 uur en donderdagochtend 07.00 uur zijn er vernielingen gepleegd aan een auto die geparkeerd stond aan de Veerseweg in Middelburg.
De achterruit en het achterlicht zijn vernield. Het schadebedrag is onbekend.

Z-2942-2006 Brand na blikseminslag, Oostburg
In de nacht van woensdag op donderdag brak, na een blikseminslag, rond 02.20 uur brand uit op de zolder van een woning aan de van Ostadestraat in Oostburg.
De 55-jarige bewoner van het pand kon het vuur zelf blussen. Hij liep hierbij brandwonden aan zijn handen op. De man is door een arts behandeld.
Omdat de aardlekschakelaar van het hele woningblok (huizen om de woning waar de bliksem insloeg heen) was gesprongen zijn in verschillende woningen elektrische apparaten kapot gegaan. Door de brandweer zijn alle huizen gecontroleerd.


---- --