AutoRai

Honda 'Riding with the Stars'

(8/3/2006)
Op het ANWB circuit in Lelystad zijn een aantal bekende Nederlanders in actie gekomen voor de Stichting Racen tegen Kanker. Op Honda motoren gingen de BNâers de strijd aan onder toeziend oog van Jurgen van den Goorbergh, ervaren motorcoureur en wedstrijdleider, voor Riding with the Stars.
De particuliere Stichting Racen tegen Kanker heeft als missie het steunen/helpen van gezinnen die getroffen zijn door de ziekte kanker. Honda Nederland is daarbij een belangrijke partner. Om de Stichting Racen tegen Kanker te promoten is samen met Honda besloten tot het maken van een TV-programma. Dit programma wordt uitgezonden door RTL Motorsport. Het programma heet Riding with the Stars. Bekende Nederlanders werkten belangeloos en zeer enthousiast aan het programma mee.

Deelnemers aan Riding with the Stars zijn: Chimène van Oosterhout (presentatrice), Joep Sertons (acteur), Gaston Starreveld (Postcodeloterij), Ellen Eeftink (Idols 2006), John Jones (acteur) Rintje Ritsma (schaatser), Bianca Hagenbeek (winnaar Big Brother 2000), Ernst Daniel Smid (operazanger) en Liesbeth Kamerling (actrice GTST).

De Stars hebben geracet met 125cc Honda motorfietsen, waarbij de dames niet onopgemerkt bleven. Na wat oefening kregen de BNâers het trialrijden ook (gedeeltelijk) onder controle en als klap op de vuurpijl werd er een motocross gereden. Alle onderdelen werden enthousiast en fanatiek uitgevoerd en zorgden voor de nodige hilariteit en spectaculaire beelden.
Op 20 augustus, 3 en 10 september zal Riding with the Stars zien zijn op RTL Motorsport (RTL 7). Het programma is een waardevolle bijdrage aan de Stichting racen tegen Kanker.

BedrijfsautoRAI.nl
Graag jouw mening over autorai.nl
Open Lieverdedealer.nl in een nieuw venster