Ingezonden persbericht

LG L60TQ monitoren: zwarte diamanten

Nieuwe line-up Flatron LCD monitoren beschikt over 2000:1 contrast ratio technologie en slank uiterlijk

Almere, 3 augustus 2006 - LG Electronics introduceert de L60TQ serie met een innovatief premium design. De L1960TQ en de L1760TQ zijn FLATRON LCD monitoren uitgerust met Digital Fine Contrast (DFC). DFC is een technologie die de contrast-ratio opmerkelijk verbetert. De L60TQ serie maakt gebruik van de hoogste contrast ratio (2000:1) die momenteel verkrijgbaar is. De monitoren zijn geïnspireerd door de vorm en uiterlijk van een zwarte diamant, waardoor het artistieke ontwerp een lust voor het oog is.

De Flatron LX60 serie is bijzonder geschikt voor gebruikers die kiezen voor de nieuwste technologieën maar ook belang hechten aan een oogstrelend ontwerp. De monitoren hebben een slank en modern design en zijn uitermate geschikt voor gebruikers die hoge eisen stellen aan beeldkwaliteit. Verder zijn de Flatron L1760TQ en L1960TQ uitgerust met de 'Eagle Eye'. Deze herkenbare blauwe LED knop dient om het scherm aan of uit te zetten en is gebaseerd op een haarscherp arendsoog.

LG's nieuwe Flatron monitoren, met als toepasselijke bijnaam 'Black Edition', hebben een smalle en gladde behuizing geheel uitgevoerd in zwart. Het frame oogt stevig met een 'glossy' afwerking en heeft een premium design, zodat het scherm in elke huiskamer past. De Flatron L1960TQ heeft al de Reddot Design Award 2006 ontvangen, één van de meest prestigieuze design awards in Europa.

Met de Flatron L1760TQ en L1960TQ beschikt de gebruiker niet alleen over een stijlvolle monitor; het staat ook garant voor ijzersterke prestaties. De DFC technologie met een grensverleggende contrast ratio van 2000:1 verwent gebruikers met superheldere beelden. In de 'Movie Mode' perfectioneert DFC heldere filmbeelden en bewegende beelden met verschillende sterktes in helderheid.

Naast de 2000:1 contrast ratio is de Flatron L1960TQ uitgerust met een snelle response time van 4ms (GTG). De L1960TQ is daarmee ideaal voor gamers die belang hebben bij razendsnelle bewegende beelden in combinatie met perfecte, heldere kleuren. De bliksemsnelle response time van 4ms (GTG) creëert een ideale mix van razendsnelle reactiesnelheid en kleurenmanagement, terwijl het garant staat voor een perfect contrast en helderheid zonder 'ghosts effects' achter te laten.

Bovendien beschikken de Flatron L1760TQ en L1960TQ over niet te missen eigenschappen, zoals 300cd/m2 helderheid, een kijkhoek van 160 graden en een prachtig design. Deze eigenschappen halen alles uit het scherm bij het gamen, dvd's kijken en het bewerken van je favoriete foto's.

Beide producten zijn verkrijgbaar vanaf augustus 2006 voor een prijs van respectievelijk 279 en 349 euro.

Beeldmateriaal

U kunt bovenstaande afbeelding in hoge resolutie dowloaden via de volgende links: http://www.online-pr.nl/photos/LX60T-1.jpg
http://www.online-pr.nl/photos/LX60T-2.jpg
http://www.online-pr.nl/photos/LX60T-3.jpg
http://www.online-pr.nl/photos/LX60T-4.jpg

Over LG Electronics
LG Electronics is een van de grootste producenten van consumenten elektronica en mobiele communicatie ter wereld. 77 Dochterondernemingen bieden werk aan meer dan 72.000 mensen wereldwijd. LG Electronics is 's werelds grootste producent van CDMA handsets, air conditioners voor particulier gebruik, optical storage apparaten en home theatre systems. LG Electronics is onderverdeeld in vier bedrijfsonderdelen: Mobile Communications, Digital Appliance, Digital Display en Digital Media en heeft een wereldwijde omzet van ruim 35 miljard dollar (geconcolideerd 45 miljard dollar).