Politie Noord-Holland-Noord

Politie zoekt getuigen van verkeersmisdragingen

Hoorn, 03-08-2006 o De politie zoekt getuigen van misdragingen van bromfietsers, waardoor een 77-jarige man uit Hoorn gewond raakte.

De man liep op zondagavond 30 juli 2006 omstreeks 21.45 uur met zijn 74-jarige echtgenote op het trottoir van de Johannes Poststraat en de Sint Jozefstraat in Hoorn toen er twee jongens samen op een scooter of bromfiets aan kwamen rijden. De jongens reden recht op het echtpaar af om slechts op korte afstand voor hen uit te wijken. Hierbij reden de jongens over het trottoir. Deze manoeuvre werd nog twee maal herhaald, waarbij de laatste keer de man werd geraakt. Hierbij kwam hij op de Sint Jozefstraat ten val en liep ernstige ontvellingen en kneuzingen op. Toen de man op de grond lag reden de jongens nog enkele malen hard lachend langs, terwijl zij hun middelvinger opstaken. De jongens verdwenen in de richting Goudsmitstraat en de Mathijsstraat.

De politie zoekt getuigen van dit onbehoorlijke verkeersgedrag, met name een man die het echtpaar heeft geholpen. Zij worden verzocht contact op te nemen met de politie in Hoorn, tel.nr. 0900-8844 (lokaal tarief).

Laatst gewijzigd 03-08-2006 14:56 | © Politie Noord-Holland Noord |