Verzamelberichten donderdag

's-Hertogenbosch, 03-08-2006

Man aangehouden voor vernieling

s-Hertogenbosch Woensdagmiddag is een 23-jarige man uit s-Hertogenbosch aangehouden. Rond 16.50 uur werd gemeld dat een man op de Jacob van Maerlantstraat in s-Hertogenbosch een spiegel van een auto had vernield. Op aanwijzing kon de man worden aangehouden. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt. Na verhoor is hij later die avond heengezonden.

Aangehouden na bedreiging

s-Hertogenbosch Woensdagavond is een 17-jarige jongen uit s-Hertogenbosch aangehouden. Na een verkeersincident op de Orthenstraat in s-Hertogenbosch bedreigde hij een 42-jarige man uit die plaats. De 17-jarige wordt ervan verdacht de 42-jarige man met een mes te hebben bedreigd. De jongen is in verzekering gesteld en voor verder onderzoek ingesloten.

Man moet nog betalen

Boxtel Woensdagmiddag troffen politiemensen op een parkeerplaats langs de A2 onder Boxtel een auto aan. In de auto lag een man te slapen. Bij controle bleek, het een 44-jarige man uit Drunen te zijn. De man bleek nog voor een bedrag van 1560 euro aan boetes te moeten betalen. Hij is aangehouden en ingesloten.

Man gewond bij eenzijdig ongeval

Cromvoirt Donderdagmorgen is een 36-jarige man uit Boxtel bij een eenzijdig ongeval gewond geraakt. De man reed met zijn auto over de Nieuwkuijkseweg in Cromvoirt. In een bocht is hij waarschijnlijk de macht over stuur verloren en tegen een boom gereden. De man is met onbekend letsel overgebracht naar een ziekenhuis in s-Hertogenbosch.

Inbrekers op heterdaad betrapt

Veghel In de nacht van woensdag op donderdag kreeg de politie de melding van getuigen dat zojuist twee personen probeerden in te breken bij een bedrijf aan de NCB-Laan. Zij gingen er bij het zien van de getuigen in een auto vandoor. Met behulp van signalementen heeft de politie de verdachten op de A2 ter hoogte van s-Hertogenbosch aangehouden. De 20-jarige man uit Beuningen en de 18-jarige man uit Zaltbommel zijn voor nader onderzoek ingesloten op het politiebureau.

Aanhouding na bedreigingen

Heesch Woensdagavond is in zijn woning in Heesch een 50-jarige man aangehouden. De man verkeerde kennelijk onder invloed van alcohol en bedreigde enkele mensen in een winkel aan t Dorp. Met behulp van signalementen heeft de politie de man korte tijd later in zijn woning aangehouden. Hij is op het politiebureau in verzekering gesteld.

Huiselijk geweld

Nuland Woensdagavond is in zijn woning een 37-jarige man aangehouden. Hij wordt verdacht van mishandeling van zijn zoon. De verdachte is op het politiebureau in verzekering gesteld.

Te jonge op bromfiets

Boxmeer Woensdagavond zijn twee 15 jarige jongens uit Boxmeer bekeurd. Politiemensen zagen een bromfiets rijden over het Weijerpark in Boxmeer met een van de jongens als bestuurder. Even later zagen ze dezelfde bromfiets over dezelfde weg rijden met de andere jongen als bestuurder. Tegen het tweetal is proces-verbaal opgemaakt voor het rijden op een bromfiets beneden de leeftijd van 16 jaar en zonder bromfietscertificaat.

Te veel gedronken

Mill In de nacht van woensdag op donderdag, even voor 01.00 uur, werd op de Wanroijseweg in Mill een 43-jarige man uit Wanroij bekeurd. Hij reed met een auto terwijl hij te veel had gedronken. Naast de bekeuring kreeg hij ook een rijverbod van 1 uur.