Ingezonden persbericht

KG320S nog geen centimeter dik

LG Electronics introduceert bellen met visitekaartje

Almere, 3 augustus 2006 - Geld, een goed netwerk en communicatie: het zijn de kernwoorden van de jonge zakenman- en vrouw van tegenwoordig. Wie dit wil bereiken, heeft kaarten nodig. Een creditcard voor geld, een visitekaartje voor contacten... en LG's nieuwste 'mobile card' voor optimale communicatie. LG Electronics geeft met de KG320S haar visitekaartje af op het gebied van design en technologie.

Zoals de term 'mobile card' al aangeeft, heeft de LG-KG320S het formaat van een visitekaartje: 45,5 millimeter breed en 96 millimeter lang. De telefoon houdt je strak in pak: met een dikte van nog geen centimeter (9.9 millimeter) en een gewicht van 73,6 gram ziet niemand waar je de telefoon hebt opgeborgen.

Het minimalistische design, het gebruiksvriendelijke keypad en het overzichtelijke menu zorgen voor ergonomisch gemak. De lens van de 1.3 megapixel camera zit goed verborgen achter een schuifje, hetgeen de strakke lijn ten goede komt. Een 'hot key' biedt directe toegang tot vele multimediafuncties, waaronder een MP3 speler en filmfunctie.

USB
Andere functionaliteiten zijn onder meer een bluetooth en voicerecorder. De telefoon heeft een intern geheugen van 128MB, terwijl de handige 'USB Mass Storage' het mogelijk maakt om via een simpel kabeltje bestanden op je PC te zetten, zonder daarvoor ingewikkelde software te hoeven installeren. Een spelletje Sudoku houdt de jonge professional op alle momenten scherp.

De telefoon zal gelijktijdig in Europa, Azië en Rusland gelanceerd worden als LG-KG320. De Europese versie krijgt hier echter de toevoeging 'S' bij, wat staat voor 'Superieur'. Deze toevoeging heeft de KG320S te danken aan het luxueuze lederen hoesje. De doos, met daarin onder meer een hoofdtelefoon, maakt de zakelijke uitstraling compleet.

"De LG-KG320S is ontworpen om aan de behoeften van trendy zakenmensen te voldoen," zegt Simon Hahm, CEO van LG Electronics Mobile Europa. "Door uniek design te combineren met hoogwaardige technologieën, komt deze telefoon tegemoet aan de vraag van de multimediale en trendgevoelige beller."

Prijs en beschikbaarheid
De LG-KG320S is vanaf augustus beschikbaar voor een adviesprijs van 349 euro.

Beeldmaterial

U kunt bovenstaande afbeelding in hoge resolutie dowloaden via de volgende links:

http://www.online-pr.nl/photos/KG320%20010.JPG
http://www.online-pr.nl/photos/KG320-frontB2.jpg
http://www.online-pr.nl/photos/kg320-04.jpg
http://www.online-pr.nl/photos/KG320%20mega%201.jpg http://www.online-pr.nl/photos/KG320%20shadow2.jpg

Features

1.3 mega-pixel CMOS Camera
128 MB Internal Memory
MP3, MPEG4, AAC, WMA, H.263, AMR
Voice Memo
USB Mass Storage, Bluetooth
Pre-set Equalizer: General, Classic, Jazz, Pop, Rock, Bass Internal Antenna
WAP, Java, E-mail, MMS
64 Poly Melody

Specificaties
Radio Band: GSM Tri-Band(900/1800/1900MHz), GPRS
Afmetingen: 96mm x 45.5mm x 9.9mm
Display: Main 1.76"LCD, 176X220, 262k TFT
Spreektijd/Standby tijd: 150min / 200 uur
Batterij: 600mAh
Gewicht: 73.6 gram

Over LG Electronics

LG Electronics is een van de grootste producenten van consumenten elektronica en mobiele communicatie ter wereld. 77 Dochterondernemingen bieden werk aan meer dan 72.000 mensen wereldwijd. LG Electronics is 's werelds grootste producent van CDMA handsets, air conditioners voor particulier gebruik, optical storage apparaten en home theatre systems. LG Electronics is onderverdeeld in vier bedrijfsonderdelen: Mobile Communications, Digital Appliance, Digital Display en Digital Media en heeft een wereldwijde omzet van ruim 35 miljard dollar (geconcolideerd 45 miljard dollar).