Multiscope

© Multiscope 1996-2006

Persberichten
Introductieactie B2B panel

's-Hertogenbosch - 03-08-2006. Tot op heden waren zakelijke beslissers moeilijk te bereiken voor marktonderzoek. Dit is vanaf nu verleden tijd! Multiscope lanceert haar B2B panel waardoor u toegang krijgt tot ruim 20.000 zakelijke beslissers. Binnen dit panel zijn gedetailleerde selecties mogelijk waardoor deze doelgroep voor u toegankelijk wordt tegen concurrerende tarieven.

Selectiemogelijkheden
Voor alle leden binnen het B2B panel zijn de volgende zakelijke kenmerken in kaart gebracht:

* Branche (18 categorieën)

* Organisatieactiviteit (125 categorieën)
* Beroepsniveau (7 categorieën)

* Leidinggevend (ja / nee)

* Aansturing aantal werknemers (8 categorieën)
* Beslissingsbevoegdheid (eindbeslisser / medebeslisser / geen beslisser)

* Beslissingsbevoegdheid naar taakgebied (6 categorieën)
* Organisatiegrootte (8 categorieën)

Door de fijnmazige indeling is het bijvoorbeeld mogelijk om uw vragen voor te leggen aan financiële beslissers in de zakelijke dienstverlening die minimaal 10 personen aansturen in organisaties groter dan 50 werknemers.

Responsgarantie
Ook binnen het B2B panel biedt Multiscope u zekerheid in de vorm van haar vertrouwde responsgarantie. Dit voorkomt verrassingen achteraf zodat u vooraf altijd een helder inzicht heeft in de kosten van uw onderzoek.

Introductieactie
Nieuwe klanten kunnen in augustus profiteren van een eenmalig introductieaanbod. Stel uw 10 belangrijkste vragen aan 500 zakelijke beslissers voor een totaalprijs van 2.995! Dit is inclusief het programmeren van de vragenlijst, responswerving, projectmanagement en oplevering van data in SPSS of Excel. Neem contact op met Brigitte Bendermacher indien u gebruik wilt maken van deze aanbieding (073-6212122, brigitte@multiscope.nl). Zij informeert u graag over de mogelijkheden en actievoorwaarden.

Toonaangevend in panelservices
Multiscope is toonaangevend op het gebied van online marktonderzoekpanels. Landelijk representatief onderzoek is mogelijk via het consumentenpanel (100.000+ leden) of B2B panel (20.000+ leden). Daarnaast ondersteunt Multiscope opdrachtgevers met de opbouw, beheer en exploitatie van hun eigen panels. Hiervoor wordt de online marktonderzoekapplicatie Socratos ingezet.