College Company Unique-Enterprise door naar Europese finale

AMSTERDAM, 20060617 -- Amsterdam- Vandaag heeft de College Company van het Hoornbeeck College te Amersfoort, Unique-Enterprise de tweede prijs in de wacht gesleept bij de landelijke finale. De ondernemers vertegenwoordigen Nederland bij de Europese finale in Interlaken, Zwitserland


De Nederlandse finale werd dit jaar gehouden in het hoofdkantoor van de ABN-Amro bank te Amsterdam. De regie was in handen van Jong Ondernemen. Er waren in totaal 10 studentbedrijven genomineerd. 5 MBO, en 5 HBO-ondernemingen.
Bij Unique-Enterprise werd de bedrijfspresentatie gehouden door Niels van Duijn, algemeen directeur, en Jan Keuken Adjunct directeur.

De jonge ondernemers zijn geëindigd op de 2e plaats, met 1 punt verschil op het Team Inoflexx. De ondernemers vertegenwoordigen Nederland op de Europese Finale in Interlaken, Zwitserland. Dat zal plaatsvinden van 3 tot 7 augustus.
Jan Keuken, adjunct-directeur van Unique-Enterprise; 'Wij zullen er alles aan doen om de Nederlandse delegatie zo goed mogelijk uit de verf te doen komen'.

De ondernemers gaan nu verder met de college company, en worden nu pas in september opgeheven. Waarna ze waarschijnlijk een doorstart zullen maken.
Ze zullen dan op de markt komen met de z.g.n Easy-Paint collectie. Een collectie met artikelen die het schilderen makkelijker maakt.

Het is de eerste keer dat een College Company van het Hoornbeeck College in de Europese finale staat. Unique-Enterprise is nu al bezig met de voorbereidingen voor de Europese finale.

Op donderdag 22 Juni aanstaande zal Unique-Enterprise een openbare aandeelhoudersvergadering houden. Er zal dan ook een documentatie over Unique-Enterprise komen. Ook zal er een forum worden gehouden over MVO. En natuurlijk een vooruitblik op de komende periode. De aandeelhoudersvergadering wordt gehouden in de Kapel van het Hoornbeeck College te Amersfoort.




Unique-Enterprise