DIMO, tegenhanger van Funda, groeit explosief

Dimo

DIMO, tegenhanger van Funda, groeit explosief

DIMO, de grootste onafhankelijke woonsite van Nederland heeft Liesbeth Maaskant aangesteld als Sales Manager Makelaars & Projectontwikkelaars, daarnaast is Dick Silvius benoemd tot Large Account Manager. Het Bredase bedrijf, de onafhankelijke tegenhanger van NVM-website Funda, is in 6 jaar uitgegroeid tot het grootste onafhankelijk online medium in de woon- en woningbranche. Mede dankzij de flexibele bedrijfsstructuur is het potentieel voor DIMO enorm groot. De rumoerige markt waarin de makelaardij zich momenteel begeeft, biedt voor een bedrijf als DIMO alleen maar meer mogelijkheden.

'Beide nieuwe functies liggen in lijn met de strategie van DIMO om verder te investeren in innovatie en dienstverlening aan de klant.', aldus Frank van der Linden; Managing Director van DIMO.
'Zowel Liesbeth als Dick zullen er op toezien dat onze producten afgestemd blijven op de klant, en dat het niveau van onze dienstverlening zo hoog blijft als op dit moment verwacht mag worden van de grootste onafhankelijke woonsite van Nederland.'

Liesbeth zal alle commerciële activiteiten van DIMO.nl begeleiden op het gebied van makelaardij en projectontwikkeling. Zij heeft de afgelopen jaren de nodige commerciële ervaring opgedaan in diverse sales- en managementfuncties in financiële-, media- en internationale organisaties. Dick heeft de laatste jaren in de functie van Account Manager Makelaardij voor DIMO gewerkt en zal de enorme groei van aanvragen uit de financiële sector begeleiden.


--EINDE
PERSBERICHT----------------------------------------------------------------------------------------------------

Bericht voor de redactie

Informatie
Voor aanvullende informatie neemt u contact op met de Marketing afdeling van DIMO via telefoonnummer 076-5310564.

Dit persbericht kunt u ook downloaden vanaf: www.dimo.nl/persberichten.asp

Frank van der Linden, Managing Director - fvanderlinden@dimo.nl Liesbeth Maaskant, Sales Manager - lmaaskant@dimo.nl
Dick Silvius, Large Account Manager - dsilvius@dimo.nl

www.dimo.nl, de grootste onafhankelijke woonsite
DIMO is met ruim 1,5 miljoen bezoekers en 7,2 miljoen online woningbezichtigingen per maand, de grootste onafhankelijke woonsite van Nederland. Het woningaanbod is afkomstig van makelaars, projectontwikkelaars en consumenten en is behalve op DIMO zelf, ook te vinden op onder andere: www.marktplaats.nl, www.telefoongids.nl, www.google.nl, www.vtwonen.nl, www.amsterdam.nl, www.startpagina.nl, www.kelkoo.nl en via www.stayorgo.nl. Naast meer dan 35.000 koop- en huurwoningen biedt DIMO ook het meest uitgebreide overzicht van badkamer- en keukenleveranciers in Nederland. De consument vindt op DIMO eveneens uitgebreide informatie op het gebied van hypotheken, woonverzekeringen en notariaat. Naast de genoemde woningaanbieders werkt DIMO ook voor onder andere ABN/AMRO, SNS Bank, Rabobank en ING.

Prinsenkade 5g
4811 VB Breda
The Netherlands
T: +31 (0)76-5310564
F: +31 (0)76-5310571
E: info@dimo.nl / www.dimo.nl