Ingezonden persbericht


ROBERTS SCHUDT BUDAPEST WAKKER!

BUDAPEST, 03 AUGUSTUS 2006 - Veel inwoners in Budapest zullen vanmorgen raar hebben opgekeken, toen ze op weg naar hun werk twee F1 wagens het zagen opnemen tegen een Red Bull Air Race vliegtuig! Op het bekende Vrijheidsplein in het centrum van Budapest gaven Robert Doornbos en zijn Scuderia Toro Rosso collega Neel Jani samen met piloot Peter Besenyei een uiterst spektaculaire demonstratie!

Gewapend met hun F1 bolide namen Doornbos en Jani het op tegen de Hongaarse piloot Besenyei om aandacht te trekken voor twee vooraanstaande evenementen in Budapest: de Formule 1 Grand Prix dit weekend en de Red Bull Air Race over twee weken. Zo'n 50.000 toeschouwers waren getuige hoe beide F1-coureurs volgas over een smalle boulevard richting het Vrijheidsplein reden, daar vergezeld werden met hun collega in de lucht, om vervolgens synchroon terug naar de startstreep te racen.

ROBERT DOORNBOS: "Ik kan me geen leukere start van het weekend bedenken! Ik heb echt genoten en ik weet zeker dat het publiek dat ook deed. Echt een onwijs leuke stunt! Respect voor Besenyei overigens, want hij vloog midden in het centrum op slechts tien meter boven ons en het publiek! Na de smaak te pakken te hebben gekregen in Saudi-Arabië en Goodwood heb ik natuurlijk ook nog de nodige donuts gedraaid als afsluiter!"

© 2003 - 2006 All Rights Reserved - www.robertdoornbos.com