Ingezonden persbericht


Persbericht ­ 4 augustus 2006

Tv-opnames tijdens GameVillage Party 3: Archlord Edition

Nijmegen, 4 augustus 2006 ­ Tijdens de GameVillage Party 3: Archlord Edtion zullen tv-opnames gemaakt worden door een professioneel camerateam. Dit in het teken van een pilot (proefuitzending) die wordt opgenomen van GameVillage TV. De GameVillage Party 3: Archlord Edition vindt plaats op zondag 27 augustus in de GameSyndicate in Rotterdam en is voor iedereen toegankelijk. De party is de perfecte plaats om andere gamers en crewleden van GameVillage te ontmoeten.

In de eerste uitzending van GameVillage TV spelen de bezoekers van de Party de hoofdrol. Hun bezigheden op de Party, hun game-ervaringen en hun meningen staan centraal. Ook zal er extra aandacht zijn voor één van de grotere game-toernooien die op de party gehouden worden. Zoals het er nu uit ziet, wordt dat het BurnOut Revenge toernooi. Het gametoernooi dat uitgelicht wordt in de eerste uitzending van GameVillage TV zal van begin tot eind opgenomen en uitgezonden worden. Het gametoernooi wordt daarmee behandeld als een echte sportwedstrijd waarbij de kijker de strijd kan volgen van de voorrondes tot de finale. Natuurlijk wordt de wedstrijd ook voorzien van commentaar. Naast dit zal er een tv-interview gehouden worden met Codemasters over de nieuwe PC-game Archlord.

In Archlord waant de gamer zich in een wereld genaamd Chantra. Archlord combineert alle elementen die het MMORPG-genre zo populair maken, maar dan met een unieke invalshoek. Je hebt als gamer de kans om heerser te worden over de gehele gamewereld. De game komt eind september 2006 uit. Al met al gaat de party in combinatie met deze grootse game-titel zeker iets bijzonders worden. Kortom, de GameVillage Party 3: Archlord Edition is een evenement dat een echte gameliefhebber niet mag missen.

Meer informatie over de party en over hoe in te schrijven is te vinden op www.gamevillage.nl/party

OVER GAMEVILLAGE
GameVillage is een website over computer- en consolespellen voor iedereen. Jong, oud, man en vrouw, iedereen kan er terecht die ook maar iets met games te maken heeft. Je wordt er snel geholpen als je bent vastgelopen in een spel en je ontmoet er ook anderen die dezelfde interesses hebben. De website is makkelijk te navigeren en biedt je veel mogelijkheden om aan informatie over spellen te komen of berichten te plaatsen op de vele community forums. Je kunt er niet alleen discussieren over je favoriete gameconsole, maar zelfs meedoen aan de vele spelletjes en toernooien die er worden georganiseerd. Als je je gratis registreert als lid van de website kun je ook nog eens gebruik maken van het gegarandeerde virusvrije GV Mail, een gratis interne e-mail dienst. Ook zijn er als lid nog vele andere voordelen, zoals het bestellen van games met korting in de GameVillage Shop. Om je snel te registreren net als die andere 120.000 leden surf je direct naar www.gamevillage.nl/register.php

OVER CODEMASTERS
Het in 1986 opgerichte Codemasters is een toonaangevende ontwikkelaar en uitgever van succesvolle interactieve entertainment producten voor een wereldwijd publiek op huidige en toekomstige platformen en kanalen. Colin McRae Rally, DTM Race Driver, Operation Flashpoint en LMA Manager zijn enkele van Codemasters' toonaangevende titels. De hoofdvestiging van het bedrijf ligt in Southam, Warwickshire, UK waar meer dan 400 mensen werken. Met een jaarlijkse omzet van meer dan $100 miljoen heeft het bedrijf vestigingen in de Benelux, Duitsland, Frankrijk en Spanje en is van plan om ook in Scandinavië voet aan de grond te krijgen. In 1999 ging het bedrijf ook de Amerikaanse uitgevermarkt op. Het USA kantoor is gevestigd in Los Angeles LA. Meer informatie over het bedrijf en zijn producten zijn te vinden op www.codemasters.nl.

OVER ARCHLORD
Archlord is een fantasy MMORPG die de gamers de mogelijkheid geeft om de grootste heerser van de gamewereld te worden. De game speelt zich af in een Middeleeuwse setting. Iedere maand krijgt één van de spelers de macht over de gehele wereld. Deze speler wordt dan gekroond als 'supreme ArchLord'. Bezoek de officiële website op www.archlordgame.com. * Spelers kunnen zichzelf vereeuwigen door middel van heldendaden tijdens het gevecht om de totale heerschappij. * Stuur de economie aan, hef belastingen en vervloek andere spelers. * Kies uit 3 machtige 'races' zoals de Humans, de Orcs, en de Moon Elf's. Leer en beheers bepaalde skills en ontwikkel deze verder in gevechten en grootse quests. * Een van de meest geavanceerde PVP systemen ooit in een MMO, epische guild on guild battles met honderden spelers en free battle-gebieden waar spelers het op kunnen nemen tegen hun rivalen. * De geheimzinnige wereld van Chantra bevat overweldigend detail op het gebied van character animatie en schitterende landschappen. Ongekend mooie in-game audio met een soundtrack die opgenomen is door het beroemde London Symphony Orchestra. Iets dat de spelbeleving nog intenser maakt.

===========================================
Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht