A balladeer maakt videodagboek voor Vodafone

Vodafone

http://www.vodafone.nl

Maastricht, 4 augustus 2006 - De veelbelovende Nederlandse band 'a balladeer' beleeft een primeur tijdens hun debuut op Lowlands. De leden van de band maken voor Vodafone met hun mobiele telefoon een videodagboek van hun ervaringen voor en tijdens het popfestival. Vodafone klanten kunnen de videoverslagen van 'a balladeer' downloaden en gratis bekijken op de mobiele telefoon.

Vodafone zorgt ervoor dat de mobiele videoverslagen van de bandleden van 'a balladeer' goed te bekijken zijn op de mobiele telefoon. Via de Vodafone live! Lowlands special kunnen klanten ook MusicDownloads van 'a balladeer' nummers en de andere festivalbands downloaden.

Al eerder zette Vodafone tijdens het meerdaagse popfestival Lowlands in Biddinghuizen de mobiele telefoon in als middel om fans te laten meegenieten van de optredens en sfeer tijdens dit unieke evenement in de polder.

Kijk voor meer informatie op www.vodafone.nl.

/ / / / / / / / / / / / / /
Vodafone Libertel N.V.

Vodafone is een van de grootste mobiele telecommunicatiebedrijven in Nederland en maakt deel uit van de wereldwijde Vodafone Group, het grootste telecommunicatiebedrijf voor mobiele telefonie ter wereld met proportioneel bijna 187 miljoen klanten in vijf continenten. De Vodafone Group heeft deelnemingen in het aandelenkapitaal van mobiele operators in 27 landen. Daarnaast heeft zij een samenwerkingsverband met netwerken in 33 landen.