1e persbericht van 4 augustus 2006

Eindhoven, 04-08-2006 o Berichten uit de regio

Eindhoven: Politie houdt verdachte van bedreiging aan

De politie heeft vrijdag rond 00.10 uur op Neckerspoel een 46-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. Hij zou even daarvoor bij busstation Neckerspoel op een bankje zijn gaan zitten naast een 23-jarige vrouw uit Nuenen. De man zou gedreigd hebben haar met een bierflesje te slaan. Daarna bedreigde hij de politieagenten verbaal. Hij is ingesloten voor verder onderzoek.

Eindhoven: Politie houdt man met gestolen fiets aan

De politie heeft donderdag rond 23.55 uur op het Stationsplein een 39-jarige man uit Eindhoven aangehouden. Hij had een gestolen fiets bij. De man is ingesloten voor verder onderzoek en de fiets is in beslag genomen.

Eindhoven: Politie houdt verdachte van beroving aan

De politie hield vrijdag rond 03.30 uur op het Stationsplein een 33-jarige man uit Eindhoven aan. Hij zou eerder betrokken zijn bij een beroving op het Stationsplein. Een 23-jarige man uit Helmond werd hier door een groep met geweld beroofd van GSM en portemonnee. Eén man griste de GSM uit de handen van het slachtoffer, daarna is de Helmonder geslagen en werd zijn portemonnee afgenomen. De verdachte is ingesloten voor verder onderzoek. De overige groepsleden waren niet meer aanwezig toen de politie arriveerde.

Eindhoven: Politie houdt dronken automobilist aan

De politie heeft vrijdag rond 03.15 uur op de Perigordlaan een 21-jarige man uit Eindhoven aangehouden. Hij reed over de Perigordlaan en parkeerde zijn auto plots op een inrit. De man stapte niet uit. De politie controleerde de automobilist en nam een blaastest af. Bij de man werd een promillage van ruim 1,8 gemeten. Zijn rijbewijs is ingenomen en tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Eersel: Sigaretten en geld weg bij inbraak uit bedrijf

Vrijdag rond 01.55 uur is ingebroken bij een bedrijf aan de Nieuwstraat. Een voorraad sigaretten en enkele honderden euros werden weggehaald. De deur is opengebroken om binnen te komen.

Ommel: Diefstal uit woning

Tussen donderdag 22.00 uur en vrijdag 01.15 uur werd ingebroken in een woning aan de Oostappensedijk. Uit de woning werden onder meer een DVD-speler, een filmcamera, gereedschap en navigatiesystemen weggehaald. Aan de achterzijde is een deur opengebroken om binnen te komen.