Gemeente Helden

Stand van zaken herinrichten Centrumplan Beringe juli 2006

Uitvoering

De aansluiting van het nieuwe straatwerk op de oude weg is gereed. De weg is donderdag 13 juli opengesteld voor het verkeer. De mensen van de aannemer en de stratenmakers gaan genieten van een welverdiende vakantie. Maandag 14 augustus worden de werkzaamheden weer opgestart en wordt de tweede fase uitgebroken en heringericht. Volgens planning gaan deze werkzaamheden vijf weken duren.

De tweede fase is vanaf de nieuwbouw tot voorbij de Peelstraat. De aannemer gaat asfalt, banden en al het straatwerk uitbreken en vanaf de eerste fase weer opbouwen richting de Peelstraat.

Verlichting en straatmeubilair

Om beschadigingen te voorkomen worden de nieuwe lichtmasten en het nieuwe straatmeubilair geplaatst als het werk bijna gereed is.

Afsluiting centrum Beringe

Na de vakantie wordt de Kanaalstraat voor al het verkeer afgesloten vanaf de Josephstraat tot aan de rotonde bij de Noordervaart. Er worden omleidingborden geplaatst om het verkeer via de Ninnesweg naar Panningen, en andersom, om te leiden.

Om de veiligheid van de schoolgaande kinderen te waarborgen, en overbelasting van de wegen in het buitengebied verder te voorkomen, wordt de Peelstraat afgesloten.

Ondernemers verzoeken wij nadere afspraken te maken met hun leveranciers over de bevoorrading van hun panden.

Tot slot

Namens de gemeente en Janssen de Jong Infra danken wij u voor de prettige samenwerking tijdens de herinrichting van het centrum en wensen u een fijne vakantie toe.

Met vragen kunt u terecht bij de toezichthouder de heer H. Kessels, tel. (06) 53 72 93 12, of de projectleider de heer J. Simons, tel. (077) 306 67 49.

14-7-2006 10:58