Gemeente Mook & Middelaar


uitreiking gemeentelijke speld van verdienste

Tijdens een afscheidsreceptie op 7 juli 2006 in Herberg-Restaurant t Zwaantje te Mook , wordt de gemeentelijke speld van verdienste uitgereikt aan de heer Wim Meeussen uit Mook.

De heer Meeussen heeft in zijn leven een groot aantal functies op vrijwillige basis bekleed.

De heer Meeussen is altijd zeer actief geweest in het verenigingsleven en heeft altijd voor velen klaar gestaan. Hij is actief bij carnavalsvereniging De Heikneuters sinds 1968. Bij deze vereniging is hij o.a. bestuurslid en lid van de Ex Prinsen commissie. Verder is hij van 1967 tot 1980 actief geweest binnen het kerkbestuur. In de periode 1969-1982 nam hij zitting in de Wijkraad Bisselt. In het kader van recreatie en toerisme is hij van 1992 tot 2001 bestuurslid geweest van Plasmolen-Mook Toerisme en Recreatie (voormalig VVV) en is hij vanaf 2001 tot heden actief binnen het Toeristisch Platform Plasmolen-Mook.

Al deze activiteiten heeft hij belangeloos verricht.

Tijdens de afscheidsreceptie, waarop de heer Meeusen en zijn vrouw afscheid nemen van Meeussen bungalowverhuur, wordt stilgestaan bij de verdiensten van de heer Meeussen en reikt loco-burgemeester de heer P.H. Martens de gemeentelijke speld van verdienste uit.