Politie Zuid-Holland-Zuid

04/08 Alblasserwaard en Vijfheerenlanden

Dordrecht, 04-08-2006 o Persberichten District II

HETE SUBSTANTIE IN GEZICHT
GORINCHEM- Op 4 augustus rond 00.45 uur kwam bij de gemeenschappelijke meldcentrale de melding binnen dat er een man op de Snijderstraat een hete substantie in zijn gezicht had gekregen. Dit bleek hete zonnebloemolie te zijn. De 42-jarige man lag in zijn bed toen zijn vriendin de substantie over zijn gezicht gooide. De 40-jarige vrouw is aangehouden. Ze was op het moment van de aanhouding in een andere woning aanwezig alwaar zij eerder met een mes naar binnen was gelopen; ze was niet agressief. Ze had daar verteld wat ze had gedaan waarop de politie werd gebeld. De man is met zware brandwonden naar het ziekenhuis vervoerd.

DIEFSTAL UIT WINKEL
GORINCHEM- Vanaf de toonbank in een winkel aan de Krijtstraat is op 3 augustus rond 16.45 uur een spelcomputer met een waarde van 399,00 gestolen. De gedupeerde deed via internet aangifte van de diefstal.

AANGEHOUDEN
ALBLASSERDAM - Op vrijdagmorgen 4 augustus 2006 is een 33-jarige man uit Alblasserdam aangehouden op de Hilmar J de Haanstraat. De verdachte had nog een bekeuring van 270 openstaan. Na deze te hebben voldaan is de verdachte in vrijheid gesteld.