Ingezonden persbericht


Geachte redactie,

Bij deze stuur ik U het programma van de augustus van Kultuurhuis Bosch.


---

vrijdag 4 augustus (dance/ balkanbeats)
Bosche Balkan Beats
DJ Tomasc
aanvang: 22:00 entree: ¤ 3,-

Een oriëntaalse mix van allerlei muziekstijlen. De beste (traditionele én moderne) beats uit balkan, arabië en middenoosten als hoofdgerecht. Van hoempapa tot hiphop, van russenpunk tot arabopop, en van gypsyjazz tot klezmerdance.

zaterdag 5 augustus
Lounge0wt
DJ Peter & Gil
aanvang: 22:00 entree: gratis

Zak lekker onderuit en kom weer helemaal tot rust. Elke zaterdagavond kun je lekker relaxen en loungen in een sfeervol Watertejater. Deze keer met DJ Peter & Gil.

zaterdag 5 augustus (dance/club, (hard) trance)
Camouflage presents Dance until U drop
DJ Ingmar
aanvang: 22:00 entree: ¤ 3,-

Club, (Hard) Trance en Progressive van de bovenste plank. DJ Ingmar draait een selectie van het mooiste vinyl.

zondag 6 augustus (theater)
De Tivolies: De Tivolies gaan picknicken (try out) aanvang: 15:00 en 16:00 entree: ¤ 3,-

De Tivolies spelen een zomerse en muzikale familievoorstelling over authentiek bermtoerisme in de jaren vijftig geheten 'De Tivolies gaan picknicken'. Na een drukke werkweek op kantoor is dan eindelijk het weekend aangebroken. Jan, Joop en Jantien pakken de Peugot in met een volle picknickmand, kleed en klapstoeltjes. Bestemming? De vrije natuur! Met een beker oploskoffie in de hand beleven zij diverse avonturen aan de rijksweg Ede-Arnhem. En natuurlijk nemen zij hun instrumenten mee. Want wat is er nu heerlijker dan muziek maken in de openlucht?! Duur: 25 min. Spel en Muziek: Edwim Peters, Stefan van den Berg, Aukje Kerkhof

zondag 6 augustus (park open afterparty)
Park Open Uitglijder - Phillip Kroonenberg
aanvang 17.00 entree: gratis
Het is weer zomer in Arnhem dus dat betekent dat het zondag programma voor veel mensen alweer vaststaat; de hele middag in Sonsbeek genieten van wat park open te bieden heeft. welnu vanaf dit jaar bieden wij een uitbreiding voor je zondag planning. Vanaf nu kun je dus nadat park open afgelopen is even de bult afglijden en plaats nemen op ons ruime terras en genieten van zonovergoten akoestische muziek, koele drankjes en zonnige hapjes. Deze keer met Phillip Kroonenberg, singer-songwriter in Amerikaanse traditie.

donderdag 10 augustus (dance/reggaedancehall)
Jah Warriors Night
DJ 2-inch
aanvang: 21:00 entree: gratis

Dancehall-reggae van de bovenste plank door DJ 2-inch. Voor liefhebbers van deze jamaicaanse muziek is deze avond bij uitstek geschikt om met de voetjes van de grond te gaan. Bo Selecta, splif 'n respect.

vrijdag 11 augustus (Sonsbeek Theater Avenue afterparty) Tricky Disco
DJs W.F.L. & Dan D.
aanvang: 0:00 - 4:00 entree: ¤ 3,-

Een typische Tricky Disco avond biedt o.a. electro, fucked up/kapotte house, indie, disco-not disco, art pop, trash 'n roll... Kortom 'the best in underground dance and pop'. W.F.L. en Dan D zijn o.a. bekend als DJs van Konijn 2000 en de voormalige Melksalon.

zaterdag 12 augustus (Sonsbeek Theater Avenue Afterparty) Kultuurhuis Bosch i.s.m. Das Fabrique presenteren: Page #3: Mae West goes Key West aanvang: 0:00 - 5:00 entree: ¤ 5,- (kaarten alleen in v.v.k. bij Bosch en Avenue)

Tropical Theater Sounds zijn te horen op de Sonsbeek Theater Avenue After Party. Een tropische muzikale afsluiting van het Theater Avenue. Sunny sounds van DJ Cordo, DJ Popta, DJ DeJac, DJ Eelke en visuals van VJ Mi Rosa. Een muzikale roadtrip to Key West. Funk, soul, broken beats, latin, hip hop, and more. Let op: je kan alleen met een entreekaart binnenkomen. Deze worden in de v.v.k. verkocht bij Bosch en op de Avenue. Indien er kaarten over zijn worden deze aan de deur verkocht tot ze op zijn en dan is het dus uitverkocht! Wees er op tijd bij!

dinsdag 15 augustus (concert/elektro rock)
The Retrosexuals (UK)
DJs Martini & co
open: 21:00 aanvang: 21:30 entree: ¤ 5,00

Zo nu en dan heb je bands die je niet wilt missen, ook al spelen ze op een doordeweekse dinsdag: The Retrosexuals on tour! The Retrosexuals zijn een tragi-funk elektrorock trio uit Glasgow, Schotland. Ze hebben een typisch overstuurd elektro rock 'n' roll geluid, dat resulteert in geweldige nummers die de hele dag in je hoofd blijven hangen. Houd je van bands als the Bloc Party en the Editors dan zijn the Retrosexuals helemaal jouw ding!

http://www.myspace.com/theretrosexuals http://www.theretrosexuals.com http://www.shaking.nl

vrijdag 18 augustus (dance/mix)
MO'mix
DJ NemoRuleZ
aanvang: 22:00 entree: ¤ 3,-

Alternatiefs uit de 80's, 90's en 00's. Laat je terugvoeren in de tijd en herbeleef de muziek uit je jongere jaren.

zaterdag 19 augustus (lounge)
Lounge0wt: Schizofonia
DJ Erik $
aanvang: 22:00 entree: gratis

Uitgeraast in de stad? Zak lekker onderuit en kom weer helemaal tot rust. Elke zaterdagavond kun je lekker relaxen en loungen in het Watertejater. Deze keer met DJ Erik $.

zaterdag 19 augustus (dance/vette funk)
Pure Delight
DJs Demian & Syte
open: 0:00 - 4:00 entree: ¤ 3,-

DJs Demian & Syte draaien black 70's, soul, en funk. Op Pure Delight ervaar je de beste muziek uit de ghetto's op de dansvloer. Een absolute must voor iedereen die van swingende funky dansmuziek houdt, want bewegingsloos blijven bij deze dj's is gewoon geen optie.

zondag 20 augustus (park open afterparty)
Park Open Uitglijder
aanvang 17:00 entree: gratis

Het is weer zomer in Arnhem dus dat betekent dat het zondag programma voor veel mensen alweer vaststaat; de hele middag in Sonsbeek genieten van wat park open te bieden heeft. welnu vanaf dit jaar bieden wij een uitbreiding voor je zondag planning. Vanaf nu kun je dus nadat park open afgelopen is even de bult afglijden en plaats nemen op ons ruime terras en genieten van zonovergoten akoestische muziek, koele drankjes en zonnige hapjes.

donderdag 24 augustus (concert/ roots reggae)
Bambú Station en Iba (USA)
DJs W-One en 2-Inch
open: 21:00 aanvang 21:30 entree ¤ 7,-. Reserveren 026 351 84 36

We zijn er trots op dat Bambú Station en Iba ook tijdens hun 2e tour door Europa weer bij ons komen spelen. Ze zijn afkomstig van de Virgin Islands, maar opereren tegenwoordig vanuit de USA. Hun muziek is pure roots reggae van ongekende kwaliteit. Sterke composities, prachtige samenzang en veel spirit; klasse gewoon! Bambú Station, ontstaan in 1996, heeft sinds '99 vijf cd's uitgebracht, tourde door zowat de hele USA, Hawaï en het ganse Caribische gebied. In 2005 waren ze voor het eerst in Europa. De band staat voor gevarieerde topreggae van nu met een sound die onmiskenbaar verwijst naar de klassieke reggae van de jaren zeventig. Een show van 3 uur is niet ongekend, dat bewezen ze vorig jaar al. Bambú Station start de show samen met Iba met zijn prachtige songs en geweldige stem. Ook zijn performance zal menig hart een muzikaal sprongetje laten maken. Heb je Bambú Station en Iba vorig jaar gezien dan kom je vast weer genieten, heb je ze gemist dan is dit je kans! Een echte aanrader voor alle reggae- en andere muziekliefhebbers!

http://www.mtneborecords.com/home.html

vrijdag 25 augustus (concert/rootsy dance/elecro/percussion) Napalma (BRA)
DJ Wieke
open: 21:30 entree: 5,-

Deze Brazilliaanse band mixt percussie, dance, electro, trompet en vocals met rootsy ritmes en zonovergoten Latin beats.

zaterdag 26 augustus (lounge)
Louge0wt
DJ Cabian
aanvang: 22:00 entree: gratis

Elke zaterdagavond tijd om te relaxen en te loungen in het Watertejater. Deze keer met DJ Cabian. Uitgeraast in de stad? Zak lekker onderuit en kom weer helemaal tot rust.

zondag 27 augustus (terrasconcert)
Bosch Weekend Uitglijder -
aanvang 17:00 entree: gratis
Vanaf dit jaar bieden wij een uitbreiding voor je zondag planning. Glij het weekend uit bij Bosch! Vanaf nu kun je plaats nemen op ons ruime terras en genieten van zonovergoten akoestische muziek, koele drankjes en zonnige hapjes.

woensdag 30 augustus (concert/punk/hardcore)
The Dangerfields (IRL)
open: 21:00 entree: ¤ 5,-

The Dangerfields (IRL) houden niet van uitvoerige discussies over wat nou punk is. Yawn-a-doodle-do. Om daar achter te komen, kun je iedereen vragen die Dangerfields gezien heeft. The Dangerfields, Belfast's premier hard-workin', hard-partyin', hard-lovin', chainsaw-wieldin', rock 'n' rollin' motherfuckers.


---

Publiciteit
Kultuurhuis Bosch
Apeldoornsestraat 4
6828 AB Arnhem
T| 026-3518436
E| info@kultuurhuisbosch.nl W| www.kultuurhuisbosch.nl

Voor vragen of opmerkingen kunt U altijd bellen op 026 3518436 of mailen naar info@kultuurhuisbosch.nl