Ingezonden persbericht


Persbericht

De musical - groep "Van ons Voor jullie" speelt op vrijdag 4 augustus om 21.00 uur de voorstelling "Het verdwaalde Kind". Het is de bedoeling dat wij - zo 40 kinderen uit Deventer - alles zelf doen,
De voorstelling wordt door ons bedacht en gespeeld en ook verzorgen wij de hele promotie ervan. Zo maakten wij affiches en zorgen we voor de verspreiding ervan. Ook vragen we media-aandacht.

We krijgen een week de tijd om te leren zingen,dansen, acteren en wat er verder nog bij komt kijken. Daarbij krijgen we professionele begeleiding.

We vinden het leuk om in de vakantie iets leuks en actief te doen. Samen met andere kinderen iets proberen voor andere mensen te maken.

Wat er ook gebeurd - afgezien van een natuurramp - wij gaan door met voorbereiding van onze musical.

Het is een musical zonder grote bla- bla- woorden, die gratis te zien is op het Grote Kerkhof in Deventer. Over de inhoud willen we nog niet veel kwijt, behalve dan dat het heel spannend en ontzettend leuk en mooi wordt. En ook heel zwaar, want er zit een hele moeilijke dans in.

Wij hopen dat jullie hier aandacht aan willen besteden. Alvast bedankt.

Namens de kinderen van de musicalgroep "Van ons Voor jullie" Omdat we geen mobiele telefoon hebben kunnen jullie het best bellen met Jurrien Roossien, Van de Zwarte Hond 1 van onze begeleiders, telefoon 06 536 518 40


---- --