Llink



uitzending(en)

vr 4 augustus 2006 van 20:00 uur tot 21:00 uur op Radio 1

deze aflevering

Weer of geen weer; LLinke Soep gaat op vakantie in eigen land. En neemt de luisteraars mee. Want drie weken lang komt LLinke Soep vanaf de camping in Zeeland. Waar hopelijk de zon schijnt. Maar in ieder geval de barbecue brandt.

Vlees noch vis

Barbecuen zonder vlees? Geen hamburger op de kolen? Waarom zou je de barbecue nog aansteken dan? Marcel is een vleeseter. Vibeke Helder van de vegetariersbond niet. Zij mag hem er van overtuigen dat vegacuen minstens zo lekker is.

Ook lanceert ze op de camping de V-day; elke vrijdag zonder vlees en vis. Om het vegacampingfeest compleet te maken komt de Veggie Dog-kar van Wakker Dier langs. Met gratis hotdogs voor de campinggasten. Zonder dode hond erin.

Moi, Coco

Ze zou wel eens de ontdekking van 2006 kunnen worden. Ze is 23, conservatoriumstudente en singer-songwriter. Haar helden: Alanis Morisette, Janis Joplin en Billy Holiday. Op de camping komt Coco langs voor een paar akoestische pareltjes.

En verder

Richten we onze eigen Spreeksteen op de camping op. Maken we opnieuw kennis met de milieuvriendelijkste camping van Nederland. En heeft Barbara weer een stapel nieuws.