Sligro Beheer NV

Benoeming Walter de Wit tot directeur Sligro
Zelfbedieningsgroothandels

In verband met de sterke groei (mede als gevolg van de overnames van VEN, Inversco en gedeelte Edah) is besloten de directieteams van de werkmaatschappijen Sligro Zelfbedieningsgroothandels en Sligro Bezorggroothandels te versterken. Hierdoor komt er binnen de hoofddirectie meer ruimte voor overkoepelende concernzaken.

Het verheugt ons bekend te maken dat Walter de Wit (47 jaar) benoemd zal worden als Directeur Sligro Zelfbedieningsgroothandels.

Walter de Wit heeft na zijn opleiding bedrijfseconomie aan de universiteit van Tilburg in binnen- en buitenland gewerkt, o.a. voor Philips, Aldi (directeur Culemborg), Ahold (directeur Singapore) en momenteel, sinds 2005 als directeur Edah. Hij is woonachtig in Son en Breugel, gehuwd en heeft twee kinderen.

Gezien zijn huidige werkzaamheden voor Edah, en dus straks S&S Winkels B.V., is de exacte datum van zijn indiensttreding nog niet bekend. Wij verwachten die in de loop van 2007 te kunnen bepalen. Nu zal alvast gestart worden met een eerste oriëntatie.

Het managementteam van Sligro Zelfbedieningsgroothandels zal in de loop van 2006/2007 verder vastgesteld worden. Ten aanzien van de uitbreiding van het directieteam Sligro Bezorggroothandels verwachten we in het 3^e kwartaal nadere mededelingen te kunnen doen.

Veghel, 4 augustus 2006

Namens directie Sligro Food Group N.V.,

K.M. Slippens

Directeur Foodservice

Tel. +31 (0)413 343 500

www.sligrofoodgroup.nl


---