Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Designtelefoons uitermate 'hot' in het moderne kantoor Avaya's IP-telefoon one-X: een lust voor het oor

Nieuwegein, 4 augustus 2006 - Veel bedrijven belllen tegenwoordig via internet (VoIP) en moeten hiervoor hun vaste toestel voor een IP-telefoon inruilen. Daarom komt Avaya met de one-X, een nieuwe en stijlvol vormgegeven IP-telefoon. Dit toestel biedt alle mogelijkheden van 'gewone' telefoons en nog veel meer. Dit alles in een strak uitgevoerd toestel dat niet misstaat in de modernste kantooromgevingen. De IP-telefoons zijn beschikbaar in de kleuren rood en zwart en vanaf begin 2007 in nog een aantal andere kleuren. Voor een extra professionele uitstraling is het binnenkort ook mogelijk het eigen bedrijfslogo op de one-X te laten aanbrengen.

De Avaya one-X biedt optimaal bedieningsgemak en uitgebreide functionaliteit. Met één druk op de knop zijn via het display alle functies op te roepen, of het nu gaat om een telefoongesprek, het afluisteren van berichten of het raadplegen van contactgegevens van zakelijke relaties. Verwarring door verkeerd doorschakelen of onduidelijkheden over het opzetten van een conference call behoren voorgoed tot het verleden.

De functie ´Teleconference´ maakt het mogelijk gegevens over andere deelnemers aan een conference call op het scherm weer te geven. En om eenvoudig deelnemers toe te voegen of in de wacht te zetten. One-X combineert het vaste toestel ook met mobiele telefoons. Gebruikers zijn hierdoor altijd en overal bereikbaar via één nummer. En kunnen ze op kantoor of onderweg hun voicemailbox beluisteren. Ook is het mogelijk om de one-X te koppelen met Microsoft Outlook, zodat de gebruiker voor een volgende afspraak via het telefoondisplay een herinnering krijgt. Dit alles en nog veel meer is mogelijk met de Avaya one-X-telefoons.

Beschikbaarheid en prijs
De Avaya one-X is beschikbaar in twee modellen. De one-X 9620 voor standaard kantoorgebruik en de one-X 9630 voor de veelgebruiker die behoefte heeft aan extra veel opties. De verkoopadviesprijs is 395 euro voor de one-X 9620 en 595 euro voor one-X 9630.

Over Avaya
Avaya, Inc. ontwikkelt, bouwt en beheert communicatienetwerken voor meer dan een miljoen bedrijven over de gehele wereld, waaronder meer dan 90% van de Fortune® 500. Het bedrijf is wereldleider voor veilige en betrouwbare Internet Protocol-telefoniesystemen, communicatiesoftwareapplicaties en -diensten. Avaya is de drijvende kracht achter convergentie van spraak- en data-applicaties op IT-netwerken. Bedrijven van elke mogelijke omvang kunnen hun bestaande of nieuwe netwerken optimaal inzetten, hun productiviteit verbeteren en hun onderscheidend vermogen versterken.

Ingezonden persbericht