Gemeente Bronckhorst
---

Gemeente gaat aan de slag met recreatie-beleid Bronckhorst

Recreatieondernemers: maak uw plannen bij de gemeente bekend!

De gemeente Bronckhorst wil haar recreatiebeleid vastleggen in een 'Recreatienota'. Deze nota moet duidelijk maken welke mogelijkheden en beperkingen er zijn in het buitengebied van de gemeente Bronckhorst. Het accent komt te liggen op de verblijfsrecreatie, maar ook voor andere recreatievormen, zoals dagrecreatie, is aandacht. Om het nieuwe beleid vorm te kunnen geven, wil de gemeente graag weten welke initiatieven er zijn bij Bronckhorster recreatieondernemers en anderen die plannen hebben op recreatiegebied. De recreatieondernemers krijgen hierover binnenkort ook een brief.

In 2004 is in de voormalige gemeente Vorden de 'Nota ruimtelijk recreatiebeleid' opgesteld en vertaald in het bestemmingsplan 'Buitengebied Hengelo/Vorden'. De gemeente Bronckhorst wil dit beleid samen met adviesbureau Van Droffelaar uit Arnhem nu uitwerken voor de rest van haar grondgebied. De gemeente verzoekt recreatieondernemers en anderen die initiatieven op recreatiegebied willen ontwikkelen vóór 1 september a.s. aan te geven wat hun plannen zijn. De gemeente wil die plannen waar mogelijk betrekken in het nieuwe recreatiebeleid.

Reageren kan per brief of e-mail:
Gemeente Bronckhorst
t.a.v. mevrouw S. te Brake-Frank
Postbus 200, 7255 ZJ Hengelo Gld.
E-mail: S.teBrake@Bronckhorst.nl

N.B.
Recreatieondernemers en anderen met initiatieven op dit gebied uit Vorden hebben in 2004 hun plannen al met de gemeente besproken. Zij hoeven nu niet te reageren, tenzij er nieuwe initiatieven zijn.

Hengelo Gld, 4 augustus 2006

Voor meer informatie over dit bericht kunt u contact opnemen met Margreet Arends, afdeling communicatie, tel. (0575) 75 04 70.


---- --