TopZoekers.nl

Laten zoeken op Internet

TILBURG, 20060804 -- Geen zin om te Googelen? Iets laten opzoeken op Internet? Probeer dan Topzoekers.nl Een website waar je snel het juiste antwoord krijgt.


In plaats van zelf zoeken, laat u Experts zoeken. Dat bespaart tijd en soms ergernis. TopZoekers.nl is een website waar iedereen vragen kan stellen. De vragen worden door Experts en andere gebruikers beantwoord.

Een vraag stellen is gratis, maar voor moeilijke vragen kun je Experts belonen voor hun moeite. Een vraag kan openbaar of privé zijn. Feitelijk alles kan bij Topzoekers gevraagd worden, maar er zijn wel spelregels. En zelf een reactie geven op vragen van anderen kan ook.

Meer informatie
Op de site www.TopZoekers.nl is meer informatie te vinden. De site is geschikt voor zowel particulieren als bedrijven, zoals blijkt uit het volgende voorbeeld.

Voorbeeld
Het Landelijk Steunpunt Fiets, gevestigd in Tilburg, verkoopt lesmaterialen aan organisaties die fietslessen geven aan allochtone vrouwen, geeft hen advies en organiseert workshops voor mensen die de fietslessen uitvoeren. De stichting wilde in kaart brengen waar buiten de regio nog meer fietslessen gegeven worden en plaatste een oproep op TopZoekers.nl Iemand brengt nu voor een beperkt budget alle organisaties in beeld.




Ingezonden persbericht