Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

Jongen en meisje ernstig gewond bij scooterongeval

Schalkhaar, 04-08-2006 o Vrijdagavond rond 19.15 uur is een jongeman (gegevens nog onbekend) ernstig gewond geraakt bij een ongeval met een scooter op de Spanjaardsdijk. Een passagiere raakte eveneens gewond. Beiden zijn naar het ziekenhuis in Deventer overgebracht.

De toedracht van het ongeval is nog onbekend. Inzittenden van een auto die op de Spanjaardsdijk reed zagen plotseling op de parallelweg een scooter liggen met daarbij twee personen. Deze voorbijgangers hebben direct alarm geslagen en eerste hulp verleend. De jongen is met ernstig inwendig letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Het meisje was wel aanspreekbaar maar was dusdanig gewond dat zij ook naar het ziekenhuis moest.

Omdat geen van de beide slachtoffers gehoord konden worden is niet bekend hoe het ongeval is gebeurd. Wel is duidelijk dat de scooter een in de berm staande boom geramd heeft en daardoor zwaar beschadigd is. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de oorzaak van het ongeval en vraagt daarom eventuele getuigen zich te melden. Dit kan via telefoonnummer 0900-8844.