Politie Zuid-Holland-Zuid

06/08 Weekendberichten Hoeksche Waard

Dordrecht, 06-08-2006 o Weekendberichten District III

AANRIJDING BROMFIETS EN AUTO
OUD-BEIJERLAND Op vrijdagmiddag 4 augustus 2006 heeft op de Jan van der Heijdenstraat een aanrijding plaatsgevonden tussen een bromfiets en auto. De 26-jarige bestuurder uit Zuidland reed met haar auto over de Jan van der Heijdenstraat uit de richting van de Benjamin Franklinstraat. Tijdens het inhalen raakte de personenauto de 16-jarige bromfietser uit Oud-Beijerland en kwam hij ten val. De 16-jarige jongen raakte gewond aan zijn gezicht. De bromfiets is rondom beschadigd. De politie heeft proces verbaal opgemaakt.

WONINGBRAND
STRIJEN Op vrijdagavond 4 augustus 2006 is brand geweest in de woonkamer van een woning aan de Roerdompstraat. Op het moment dat de brand uitbrak waren de bewoners niet thuis. De brandweer heeft de brand geblust. De twee katten die in de woning zaten zijn door de brandweer eruit gehaald. Door de brand is rook- en waterschade ontstaan. De oorzaak van de brand is nog onbekend.

KORTSLUITING
NIEUW-BEIJERLAND Op zaterdagmorgen 6 augustus 2006 is brand geweest in een schuur bij een woning aan de Spuidijk. De wasmachine/droger had vermoedelijk kortsluiting gemaakt, waarna de brand is ontstaan. Toen de brandweer ter plaatse kwam waren de bewoners zelf al bezig met blussen. Een van de bewoners was gewond geraakt aan haar hoofd, zij is door de ambulance bij de Huisartsenpost gebracht voor verdere behandeling.