Gemeente Geldrop-Mierlo


START WERKZAAMHEDEN GELDROPSEWEG MIERLO

Maandag 7 augustus start de aanleg van de rotonde op het kruispunt van de Geldropseweg met de Industrie- en Ambachtweg in Mierlo. De uitvoering neemt naar verwachting tien weken in beslag en is volgens planning op 13 oktober klaar. De werkzaamheden omvatten het slopen van de bestaande betonwegen en fietspaden, vanaf de brug over het Eindhovens Kanaal tot en met het kruispunt met de Industrieweg. Verder leggen we een nieuwe asfaltweg en fietspaden aan op dezelfde locatie, met een rotonde op het kruispunt van de Geldropseweg met de Industrieweg.

OMLEIDING DOORGAAND VERKEER Het doorgaande verkeer van Helmond naar Geldrop/Eindhoven en omgekeerd wordt tijdens de uitvoering omgeleid via Nuenen en de A270 (Helmondweg). Het plaatselijk verkeer rondom Mierlo rijdt via de Brugstraat en de Santheuvel. Hiervoor straten we de vluchtheuvels in de Brugstraat tijdelijk vlak en plaatsen we bij de oversteekplaatsen op de Santheuvel extra bebording voor de schoolgaande kinderen.

BEREIKBAARHEID INDUSTRIETERREIN "OUDVEN"EN "DE SMAALE" Industrieterrein "Oudven" blijft tijdens de werkzaamheden bereikbaar vanaf het kruispunt Geldropseweg/Santheuvel. Hiervoor wordt een tijdelijke doorsteek gemaakt tussen de Geldropseweg en Ambachtweg (ter hoogte van Ambachtweg 2). Via deze route blijft eveneens Esso tankstation De Kim bereikbaar. Industrieterrein "De Smaale " is tijdens de werkzaamheden gewoon bereikbaar via de rotonde Brugstraat/Industrieweg. Beide industrieterreinen krijgen tijdelijk extra bewegwijzering in de omleidingsroute voor het doorgaande verkeer, die via de Brugstraat en Santheuvel loopt.

MEER INFORMATIE
Heeft u nog vragen, dan kunt u contact opnemen met Will van Dijk of Frank Tijbosch van de afdeling Openbare Werken. Zij zijn te bereiken via de telefoonnummers (040) 289 37 91/7 53.