Gemeente Geldrop-Mierlo


START HERINRICHTING KRUISPUNT BOGARDEIND-EMOPAD

De herinrichting van het kruispunt Bogardeind-Emopad start op maandag 7 augustus. We vernieuwen de riolering, de rijbaan, de fietspaden, de bebording en de verkeersregelinstallatie. De uitvoering neemt naar verwachtingen veertien weken in beslag en is volgens planning klaar op vrijdag 10 november.

OMLEIDINGEN DOORGAAND VERKEER Tijdens de gehele uitvoering blijft het doorgaande verkeer van de rijksweg A67/Heeze naar het centrum van Geldrop en omgekeerd gewaarborgd.

Van maandag 7 augustus tot maandag 25 september is het Emopad ter hoogte van het Bogardeind afgesloten. Het bestemmingsverkeer voor het Emopad vanuit de A67/Heeze wordt in deze periode omgeleid via het Bogardeind en de Gijzenrooiseweg.

Van maandag 25 september tot vrijdag 10 november is het Bogardeind ter hoogte van het Emopad afgesloten. Het doorgaande verkeer van de A67/Heeze naar het centrum van Geldrop rijdt in deze periode via het Emopad en de Gijzenrooiseweg.

MEER INFORMATIE
Heeft u nog vragen, belt u dan met Will van Dijk of Frank Tijbosch van de afdeling Openbare Werken. Zij zijn te bereiken via de telefoonnummers (040) 289 37 91/7 53.