Gemeente Geldrop-Mierlo


OPKNAPBEURT VOOR RIOOL IN VILLAPARK

Het hoofdriool in het Villapark is aan een opknapbeurt toe. Het is al oud en bovendien beschadigd door groeiende boomwortels. Daarom starten we op maandag 7 augustus met de reparatie van het hoofdriool. Inmiddels is het schoongemaakt en zijn de boomwortels eruit gehaald. We plaatsen vervolgens een waterdichte kunstofkous in het betonnen riool, dit noemen we `relinen'. Deze kunstofkous versterkt eveneens het oude riool. Waarschijnlijk zijn de reparatiewerkzaamheden klaar op vrijdag 22 september.

RIOOLHUISAANSLUITINGEN
Na het reprareren van het hoofdriool, vervangen we bij ieder pand de bestaande rioolhuisaansluiting tot aan de perceelsgrens. Om deze werkzaamheden uit te kunnen voeren, graven we op verschillende plaatsen in het Villapark sleuven in de weg. We zorgen er echter voor, dat alle panden altijd via één zijde bereikbaar blijven.

Afsluitend herstellen we de huidige rijbaan; we repareren de sleuven in de weg met asfalt en brengen een nieuwe slijtlaag aan over de gehele rijbaan.

INFORMATIE
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Will van Dijk of Frank Tijbosch van de afdeling Openbare Werken. Zij zijn te bereiken via de telefoonnummers (040) 289 37 91/7 53.