Gemeente Tilburg

Datum
31 juli 2006

Wegwerkzaamheden Reitse Hoevenstraat

Start werkzaamheden maandag 7 augustus 2006

Op maandag 7 augustus 2006 wordt in opdracht van de gemeente Tilburg gestart met wegwerkzaamheden aan de Reitse Hoevenstraat op de kruising met de Dr. Ahausstraat.

Inhoud werkzaamheden

In verband met de busroute die door de Reitse Hoevenstraat loopt, moet het verhoogde plateau ter hoogte van de Dr. Ahausstraat worden aangepast. Het plateau wordt vier centimeter verlaagd en de bijbehorende halve sinusdrempels worden verlengd. Hierdoor moet het gehele verhoogde plateau opnieuw worden bestraat.

Uitvoeringsplanning

Afhankelijk van het weer, duren de werkzaamheden ongeveer anderhalve week.

Tijdelijke verkeersmaatregelen

De werkzaamheden worden gefaseerd uitgevoerd zodat de Dr. Ahausstraat vanuit de Reitse Hoevenstraat altijd van één kant bereikbaar blijft. De Reitse Hoevenstraat zelf is tijdens de werkzaamheden afgesloten voor het doorgaand verkeer.

Mogelijke overlast

. Woningen en bedrijven in de aangrenzende straten kunnen op bepaalde momenten minder goed bereikbaar zijn.
. Mogelijke geluidsoverlast door af- en aanvoer materialen en machines.
. Aangepaste routes voor hulpdiensten.

Meer informatie
Hebt u nog vragen over de werkzaamheden, dan kunt u contact opnemen met Ron de Ruijter, toezichthouder namens de gemeente Tilburg. Hij is op bereikbaar via telefoonnummer 06 51 55 77 24.

Alle informatie over actuele en toekomstige werkzaamheden aan riolering, wegen, groen en gemeentegebouwen, uitgevoerd door de gemeente Tilburg, is ook te bekijken via: http://openbarewerken.tilburg.nl


---- --