Gemeente Capelle a/d IJssel

Capelle werkt aanCapelseplein

Vanaf maandagavond 7 augustus tot en met vrijdagmorgen 18 augustus
2006 wordt groot onderhoud gepleegd aan het Capelseplein en het gedeelte van de Abram van Rijckevorselweg vanaf het Capelseplein tot aan de Slotlaan. Ook hier wordt het asfalt verwijderd door middel van frezen en vervangen door nieuwe asfaltlagen.

Van 19.00 tot 6.00 uur afgesloten

Om de verkeershinder zoveel mogelijk te beperken, wordt alleen s avonds en s nachts gewerkt van 19.00 tot 6.00 uur. Het Capelseplein wordt dan voor alle verkeer afgesloten. Een uitzondering hierop vormt het verkeer vanaf Rotterdam dat via de Abram van Rijckevorselweg richting Krimpen aan den IJssel rijdt. Het verkeer vanuit Krimpen aan den IJssel, Capelle Middelwatering en vanuit Alexanderpolder wordt omgeleid via de Kralingseweg, Schenkelsedreef, Slotlaan, Ketensedijk en Nijverheidsstraat.

Overdag Capelseplein opengesteld

Iedere ochtend om 6.00 uur wordt het Capelseplein en de Abram van Rijckevorselweg weer voor het verkeer opengesteld. Het verkeer kan dan gedurende die periode weer, met hinder, gebruikmaken van het plein en de weg.

Openbaar vervoer

Tijdens de avond- en nachtafsluiting van het Capelseplein worden tussen busstation Krimpen aan den IJssel en metrostation Capelsebrug vanaf 19.00 uur tot einde dienst pendelbussen ingezet.