Ingezonden persbericht


Radio 538 en Rabobank organiseren studentenfeesten

Hilversum, 7 augustus 2006 - Radio 538 organiseert samen met Rabobank een serie grote studentenfeesten in de periode half augustus tot half september. Deze actie is de opvolger van de Studentenkameractie die zeven maal is gehouden. Het collegejaar barst los met de Radio 538 Rabobank studentenfeesten in Utrecht, Groningen, Enschede, Nijmegen, Breda en een nog onbekende stad.

De Radio 538 Rabobank studentenfeesten zijn: cabaret van Guido Weijers en Martijn Oosterhuis én optredens van George Baker, de Hermes House Band en de Coronas. Samen met 538 DJ's Jens Timmermans en Lindo Duvall gaat het dak er af. Bovendien wordt voor elk van deze studentenfeesten een VIP-treatment weggegeven aan een Rabo-studentenrekeninghouder/ster. Daarbij wordt de winnaar samen met zeven vrienden opgehaald en thuis gebracht met de 538 Hummer limo. Ga naar www.rabobank.nl/studenten om kans te maken op zo'n VIP-arrangement.

Campagne

Studenten worden via de filialen, de site en een nieuwsbrief van de Rabobank en boomerangkaarten geïnformeerd over de feesten. Daarnaast gaan promotieteams op pad in de steden en een poster- en flyercampagne wordt uitgerold in de diverse studentensteden op hogescholen en universiteiten en de studentenfilialen van de Rabobank.

Studentenkameractie

Radio 538 en de Rabobank hebben de voorgaande zeven jaren de Studentenkameractie georganiseerd. Om een kamer te winnen moesten de studenten altijd een tegenprestatie leveren. Soms werd die tegenprestatie door de student zelf bedacht, soms door Radio 538. Denk hierbij aan de etalage-actie van vorig jaar, waarbij vier studenten zich vijf dagen lieten opsluiten in de hoeketalage van de Bijenkorf in Amsterdam. Bij de eerste editie zwom een student door de Amsterdamse grachten en deed een ander op het Universiteitsterrein in Nijmegen in een zwembad de was voor alle medestudenten.

Voor meer informatie over de studentenfeesten en natuurlijk de data: www.radio538.nl

Voor meer informatie over het Rabo StudentenPakket en het VIP-treatment: www.rabobank.nl/studenten

Radio 538

Radio 538 is in heel Nederland in de ether op 102 FM te ontvangen via de volgende frequenties: 102.1/ 102.3 Noord-Holland, 102.2 Groningen, 102.3 Noord-Brabant, Gelderland, Limburg, 102.4 Zeeland en Noord-Brabant, 102.5 Friesland en Utrecht, 102.6 Overijssel en Gelderland, 102.7 Zuid-Holland en Drenthe. En ook via de kabel, via Digitenne, op mobiele telefoons via UMTS (op de portals van KPN i-mode en Vodafone Live) en in Limburg op 891 AM. Verder in heel Europa via de satelliet en wereldwijd via het internet.

Radio 538 is Top 40-muziek, de beste hits, Dance, R&B en natuurlijk de populaire deejays Edwin Evers, Ruud de Wild, Jeroen Nieuwenhuize, Wessel van Diepen, Dennis Ruyer en Barry Paf. Kijk voor meer informatie radio538.nl en radio538.info.

Radio 538 maakt deel uit van de Talpa Media Groep