Wereldwijde introductie FAVOOM

Favoom

Wereldwijde introductie FAVOOM

OIRSCHOT, Nederland, August 7 /PRNewswire/ --


- De nieuwste internetdienst voor wereldwijde, computer - en locatieonafhankelijke beschikbaarheid van Favoriete internetadressen

Tot vandaag was de beschikbaarheid van persoonlijke favoriete internetpagina's strikt computergebonden. De nieuwste wereldwijde internetdienst FAVOOM maakt daar een einde aan.

Na het aanmaken van een Favoom account kunnen de huidige favorieten naar de server van Favoom gekopieerd worden. Vanaf dat moment worden alle nieuwe favorieten automatisch geladen in het persoonlijke FAVOOM-account en heeft de gebruiker locatie- en computeronafhankelijk thuis, op kantoor of wereldwijd toegang tot zijn of haar frequent geraadpleegde of te raadplegen pagina's.

Ondanks de wereldwijde transparantie van het internet was het tot dusver niet mogelijke om centraal al je belangrijke favorieten op te slaan. Bij bijvoorbeeld een computercrash of het installeren van - bijvoorbeeld - een nieuwe browser of operating system betekende dat maar al te vaak het verlies van de veelal zorgvuldig en over langere periode opgebouwde 'databank' van Favorieten.

FAVOOM ontketent met deze nieuwe dienst een revolutie op internet. Nog nooit eerder bestond een dergelijke service in deze allesomvattende opzet, nog nooit eerder was een collectieve applicatie zo gebruiksvriendelijk, gewenst en al vanaf dag één populair. Het FAVOOM testpanel dat maandenlang met de webdienst heeft geëxperimenteerd is meer dan enthousiast.

FAVOOM komt vandaag onder FAVOOM.COM on-line in zeven, 's werelds meest voorkomende talen. Per land doet FAVOOM de 50 eerste aanmelders een jaar lang toegang cadeau. Voor alle anderen geldt een gratis gebruiksperiode van 4 maanden waarna de dienst wordt aangeboden tegen 2 euro per maand. FAVOOM verwacht met haar dienst wereldwijd miljoenen gebruikers aan zich te binden waarna FAVOOM wordt uitgebreid met extra features zoals het computer- en locatieonafhankelijk beheren van persoonlijke foto's, fotoalbums en tal van andere veelvoorkomende bestandsformaten zoals worddocumenten, spreadsheets, PowerPoint-presentaties.

De eenvoudige aanmeldingsmogelijkheid is vandaag gestart op FAVOOM.COM