Ingezonden persbericht


Eerste gepresenteerde programma van
Radio Digitaal op Hits 4 Kids

Hilversum, 7 augustus 2006 - Op het radiostation Hits 4 Kids, onderdeel van het online radioplatform Radio Digitaal, presenteert DJ Garfield vanaf maandag 7 augustus zijn eigen programma. De bekende oranje kat Garfield is elke werkdag tussen 12.00 en 13.00 uur te horen op het station. Daarnaast zijn er op de website www.radiodigitaal.nl leuke Garfield prijzen te winnen. Het programma maakt deel uit van de promotiecampagne rond de film Garfield 2, deze is vanaf 9 augustus te zien in de Nederlandse bioscopen.

Primeur
Het gepresenteerde programma is een primeur voor Radio Digitaal. Remco Bos (Commercieel Manager Interactive, Talpa Radio Nederland): "Dit is een goed voorbeeld van wat er mogelijk is met het nieuwe online radioplatform Radio Digitaal. De stations van Radio Digitaal bieden veel meer mogelijkheden dan adverteerders in eerste instantie zullen denken. Een eigen tailor-made radiostation voor een adverteerder of een gepresenteerd programma op een bestaand station is iets waar niet iedereen direct aan denkt bij het medium radio, maar dit kan dus wel bij Radio Digitaal."

DJ Garfield
Het speciale programma van DJ Garfield op Hits 4 Kids is onderdeel van de promotiecampagne rond de film Garfield 2. De campagne bestaat naast het programma op Hits 4 Kids onder meer uit een tour met een speciale Garfield bus door Nederland. Deze bus biedt verschillende leuke activiteiten voor de kids, zoals een ontmoeting met de echte Garfield, een voetbalspel, lekker skippyballen, een boer wedstrijd, ballonnen en natuurlijk muziek met een echte DJ. Een aantal Nederlandse stemacteurs en de muziekgroep DJUMBO komen ook op diverse dagen langs.

Hits 4 Kids
Hits 4 Kids is 24 uur per dag te beluisteren via www.radiodigitaal.nl. Hits 4 Kids is hét station voor kids van 4 tot 12 jaar, met alleen de hits die ze écht willen horen! Met de liedjes van onder andere Kus, K3, Chipz en Belle Perez is Hits 4 Kids de vrolijkste zender van Nederland! Hits 4 Kids is voor de allerjongsten en voor wie dat stiekem nog wel even had willen blijven.

Radio Digitaal

Radio Digitaal is bestemd voor iedereen die op zijn werk of thuis via de computer naar muziek wil luisteren. Het is het eerste echte kwalitatieve commerciële internet radioplatform van Nederland. Acht verschillende muziekzenders met 24 uur per dag tophits uit diverse muziekstromingen. Naast Hits 4 Kids bestaat Radio Digitaal uit: Power FM, JFK, Nonstop 40, Real Rock Radio, 24/7 Dance, Love Radio en Flashback Radio. Kijk voor meer informatie op www.radiodigitaal.nl. Radio Digitaal: alle muziek op één adres.

Radio Digitaal.nl maakt deel uit van de Talpa Media Groep



Ingezonden persbericht