Ingezonden persbericht


PRESSRELEASE

Amsterdam, augustus 2006

Revolutionaire lancering Clearasil Ultra

voor een zichtbaar gavere huid binnen drie dagen

Voor iedereen die het nieuwe schooljaar succesvol wil beginnen heeft Clearasil goed nieuws. In september lanceert Clearasil de gloednieuwe Utra lijn waarmee je binnen drie dagen een zichtbaar gavere huid hebt. Met Clearasil kun je voortaan nog beter voor de dag komen en hoef je niet te balen van een vervelend puistje.

De nieuwe Clearasil Ultra producten komen als geroepen. Want wat is er erger dan je dag beginnen met een puistje? Als je ook nog eens naar school of je werk moet, gaat stappen of zelfs: wilt zoenen, dan kun je het wel vergeten. Gelukkig introduceert Clearasil de innovatieve Clearasil Ultra lijn, waarmee je binnen drie dagen een zichtbaar gavere huid hebt. Zodat je overal stralend kunt verschijnen.

Succes om te zoenen

De Clearasil Ultra Rapid Action Cream is het eerste onderdeel van de Clearasil Ultra lijn, en al sinds februari verkrijgbaar. De introductie verliep zo succesvol dat Clearasil het niet bij deze ene variant laat en onder de naam 'Ultra' nu een compleet nieuwe lijn gezichtsverzorging op de markt brengt.

Vanaf september zijn ook de Clearasil Ultra Gel Wash, Scrub Wash, Lotion en speciale Clearasil Ultra Pads verkrijgbaar. Goed nieuws dus voor alle jongeren die goed voor de dag willen komen en geen zin hebben in puistjesstress.

Anti acne-expert

Clearasil wil zelf natuurlijk ook goed voor de dag komen! Daarom krijgt de basislijn met de bekende reinigings- en verzorgingsproducten van Clearasil vanaf september een nieuwe en frisse look. Deze basislijn is ideaal als je nog geen last hebt van puistjes en dat zo wilt houden. Mocht je toch een geïrriteerde huid hebben dan is er Clearasil Ultra waarmee je na drie dagen een zichtbaar gavere huid hebt.

Meer tips

Op Clearasil.nl is nog meer te lezen over de nieuwe producten van de Clearasil Ultra lijn. Ook als je wilt weten hoe de verpakkingen van jouw vertrouwde producten uit de basislijn er na de restyling uitzien, kun je hier terecht. Bovendien vind je op Clearasil.nl handige tips tegen puistjes en hoe je je gezicht het best kunt verzorgen, zodat je een huid krijgt om te zoenen.

Vanaf september is Clearasil Ultra verkrijgbaar bij jouw drogist.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -