Gemeente Aalburg


Informatieavond aanleg rotondes Genderen
rotonde Genderen.jpg

De provincie Noord-Brabant is voornemens om in samenwerking met de gemeente Aalburg de kruispunten N283 Genderensedijk en N283 Kelderstraat in Genderen om te bouwen tot een rotonde.

De planstudie met betrekking tot deze provinciale weg concludeert dat op deze kruispunten de verkeersveiligheid in het gedrang is. De werkzaamheden voor de ombouw van de kruispunten tot rotondes starten na de bouwvakvakantie.

Om de belanghebbenden en belangstellenden te informeren over de planvorming betreffende de ombouw van de kruispunten en de bijbehorende wegvakken (tot de rotonde Polstraat) is een informatieavond gepland op woensdag 16 augustus 2006 om 20.00 uur in het café 't Zwaantje gelegen aan de Genderensedijk nummer 1 te Genderen.

Op deze informatieavond wordt u in de gelegenheid gesteld om de tekeningen van het project te bekijken en eventuele vragen te stellen over het ontwerp van de rotondes en de uitvoeringswijze.

Als u vooruitlopend op de informatieavond behoefte heeft aan meer informatie kunt u ook de website van het project raadplegen. Op www.n283.nl kunt u rustig nalezen wat de achtergronden zijn van de reconstructie en hoe het plan op hoofdlijnen is vormgegeven.