Roto Smeets de Boer NV

PERSBERICHT

RSDB en Kaspar Groep tekenen intentieverklaring inzake de overname van Ten Klei te Purmerend

In oktober 2005 is aangegeven dat gesprekken werden gevoerd inzake de verkoop van Ten Klei DM Service Center te Purmerend, als gevolg van de strategische heroriëntatie van RSDB.

Vandaag hebben RSDB en Kaspar Groep een intentieverklaring getekend inzake het voornemen de aandelen van Kleihold B.V. per 8 september 2006 over te dragen aan Kaspar Groep B.V.. Kaspar Groep heeft de intentie met het huidige management tot overeenstemming te komen over een dienstverband na de overname.

De voorgenomen transactie is de laatste stap in de, in 2004 ingezette, desinvestering van PlantijnCasparie.

Ten Klei DM is een toonaangevende Direct Marketing organisatie met ervaring en kennis op het gebied van het hele DM-traject: van databasebeheer tot en met warehousing en fulfilment.

De Kaspar Groep is een participatiemaatschappij gericht op deelnemingen in het Nederlandse middenbedrijf en kent twee kernactiviteiten: Kaspar Venture Management (deelnemingen in bestaande bedrijven) en The Start Up Company (start-ups voor corporate partners).

De overname van Ten Klei is geïnspireerd door het synergiepotentieel dat wordt voorzien met de andere activiteiten van Kaspar Groep in deze sector.

Vertegenwoordigend overleg, medewerkers, vakbonden en SER worden heden geïnformeerd over dit voornemen.

Hilversum, 7 augustus 2006

RSDB N.V.
Raad van Bestuur

Voor nadere informatie:
RSDB: Leo van Gelder tel. 035 - 625 86 00

Profiel
RSDB NV is opgenomen in de notering van Euronext als NextPrime onderneming met Amsterdam als marktingang. RSDB is een organisatie van dienstverlenende ondernemingen die de communicatie-uitingen van haar opdrachtgevers - met toegevoegde waarde - omzet in gedrukte en multimediale producties. Deze ondernemingen zijn ondergebracht in twee business lines: Print Productions - gericht op het efficiënt vervaardigen van full service rotatiedrukwerk en Marketing Communications - gericht op het optimaal faciliteren van het 'eigen communicatiekanaal' van opdrachtgevers door middel van effectieve, cross-media communicatieconcepten.

RSDB NV
Executive Board

For further information:
RSDB: Leo van Gelder, tel. +31 356 258 600

Profile
RSDB NV is quoted on the Euronext exchange as a NextPrime business trading from Amsterdam. RSDB is an organisation of service companies that transform their clients' communication - with added value - into printed and multimedia productions. These companies are clustered in two business lines: Print Productions, for the efficient manufacture of full service web printing, and Marketing Communications, for the optimum facilitation of clients' own communications channels using effective, cross-media communications concepts.