Net4kids sluit nieuwe strategische partnerships

Amstelveen, 7 augustus 2006 Net4kids, het non-profit internetplatform voor kinderhulpprojecten, heeft diverse nieuwe strategische partners verwelkomd. Deze bedrijven bieden de stichting structurele ondersteuning met kennis en kunde. Onlangs zijn overeenkomsten gesloten met vertaalbureau Attached, notariskantoor Spier en Hazenberg, Drukkerij Jubels en Rodin Filmproductions. Eerder besloot PR-bureau Whizpr kosteloos voor Net4kids te gaan werken.

Het Net4kids-team bestaat grotendeels uit professionals die een deel van hun tijd aan de organisatie besteden. Om de continuïteit te waarborgen, sluit Net4kids daarnaast samenwerkingsverbanden met bedrijven. Op die manier is de stichting verzekerd van een continue organisatie met minimale overheadkosten.

De inzet van onze teamleden is grandioos en onmisbaar. Maar de jaarlijkse verdubbeling van donaties vraagt uitbreiding van kennis, kunde en beschikbaarheid die door individuele teamleden niet altijd is op te vangen. Juist op bedrijfskritische processen zoeken we daarom ondersteuning van bedrijven, die met hun gratis bijdrage ook direct invulling geven aan hun sociale paragraaf , aldus Loek van den Boog, oprichter en voorzitter van Net4kids.

Vertaalbureau Attached sponsort Net4kids door kosteloos zorg te dragen voor alle benodigde vertalingen, waardoor de organisatie met ingang van september volledig tweetalig kan opereren. De website, nieuwsbrieven en projectrapportages zijn vanaf dat moment zowel in het Engels als in het Nederlands beschikbaar. Om de notariële zaken efficiënt te laten verlopen, biedt notariskantoor Spier en Hazenberg zijn diensten aan. Drukkerij Jubels heeft toegezegd al het drukmateriaal te leveren. Rodin Filmproductions verzorgt gratis de beeldbewerking van al het ondersteunend filmmateriaal dat op de projectlocaties wordt gemaakt. Daarmee kan de organisatie op haar website en bij presentaties een nog pakkender beeld geven van haar activiteiten en de voortgang daarvan.

Over Net4kids

Net4kids is een non-profit internetplatform dat potentiële donateurs verbindt met bijzondere kinderhulpprojecten in Afrika en Azië. De organisatie is gebouwd op vier pijlers: de gever kan zelf het te steunen (deel)project kiezen en krijgt daarover tweemaal per jaar persoonlijk terugkoppeling; 100% van de bijdrage gaat naar het project van keuze; alle bijkomende kosten worden gedragen door organisatiesponsoren en ter waarborg is er een niet-goed-geld-terug-garantie.

Met een vernieuwend business- en donatiemodel bereikt Net4kids donateurs die anders aan de zijlijn blijven staan. De 100% garantie en de concrete en betrokken steun stimuleren donateurs om méér te doen. Voor bedrijven biedt Net4kids een charity platform waarmee ze op praktische wijze invulling kunnen geven aan hun maatschappelijke betrokkenheid. Net4kids verleent daarbij ondersteuning voor het volledige traject, van strategie tot implementatie.

Voor meer informatie over Net4kids: www.net4kids.org.



Ingezonden persbericht