Verzamelberichten Maandag

's-Hertogenbosch, 07-08-2006

BEDREIGING

s-Hertogenbosch In de nacht van zondag op maandag zijn twee jongens van 21 en 18 uit s-Hertogenbosch aangehouden. Zij worden er van verdacht op de Van Grobbendoncklaan een 39 jarige man uit s-Hertogenbosch, die bij de benzinepomp aldaar getankt had, woordelijk met de dood te hebben bedreigd. De juiste toedracht wordt door de politie onderzocht.

Vuurwapen en drugs aangetroffen

s-Hertogenbosch In de nacht van zondag op maandag zijn in een woning aan de Kooikersweg in s-Hertogenbosch, 26 bolletjes harddrugs, een vuistvuurwapen en munitie aangetroffen. De drie bewoners, een 47 jarige vrouw en twee jongens van 16 en 17 jaar zijn aangehouden.

Alcohol in het verkeer

s-Hertogenbosch In de nacht van zondag op maandag is op het Sint Janskerkhof in haar woonplaats s-Hertogenbosch, een 44 jarige automobiliste aangehouden. Zij was onder invloed van alcoholhoudende drank. Nadat proces-verbaal was opgemaakt is de vrouw weer in vrijheid gesteld. Zij kreeg een rijverbod voor de duur van twee uur.

s-Hertogenbosch In de nacht van zondag op maandag is op Onderwijsboulevard in zijn woonplaats s-Hertogenbosch een 23 jarige automobilist aangehouden. Hij was onder invloed van alcoholhoudende drank. Nadat proces-verbaal was opgemaakt is de man weer in vrijheid gesteld. Hij kreeg een rijverbod voor de duur van zeven uur.

Sint Michielsgestel In de nacht van zondag op maandag is een 19 jarige automobilist uit Nijmegen aangehouden. Hij reed met zijn auto over de Dooibroek en negeerde een stopteken van de politie. Hij ging er met hoge snelheid vandoor. Daarbij was hij zo overmoedig dat hij een doodlopende weg inreed, een heuvel met puin over het hoofd zag, omsloeg en in een weiland tot stilstand kwam. De bestuurder was onder invloed van alcoholhoudende drank. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

Dodelijke aanrijding

Haps Een 28 jarige bromfietser uit Haps is op 7 augustus 2006 omstreeks 00.35 uur dodelijk verongelukt op de Wanroijseweg te Haps. De man reed met zijn bromfiets in een bocht rechtdoor en botste tegen een boom. De man is terplaatse overleden.

Rijden onder invloed

Oss Tegen een 26 jarige automobilist uit Oss is op 7 augustus 2006 proces-verbaal opgemaakt ivm rijden onder invloed van alcohol. De man reed omstreeks 00.15 uur op de Cereslaan te Oss.