2e persbericht van maandag 7 augustus 2006

Eindhoven, 07-08-2006

Eindhoven: Politie houdt verdachte van mishandeling aan

De politie heeft maandag op de Schubertlaan rond 10.30 uur een 31-jarige man uit Eindhoven aangehouden. Hij zou even daarvoor een 19-jarige vrouw in haar woning in Eindhoven Gestel hebben mishandeld. De twee zijn bekenden van elkaar. De man kon na een korte achtervolging worden aangehouden. Hij is ingesloten voor verder onderzoek.

Eindhoven: Politie houdt verdachte van mishandeling aan

Maandag heeft de politie rond 01.35 uur op de Hastelweg een 33-jarige man uit Eindhoven aangehouden. Hij zou zijn vriendin hebben geslagen met een schoen. Hierbij liep ze een hoofdwond op. De twee zouden even daarvoor ruzie hebben gekregen. De man is in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

Veldhoven: Politie neemt twee minibikes in beslag

De politie heeft zondag rond 17.00 uur op het Heike twee mini-bikes in beslag genomen. Een 32-jarige en een 12-jarige inwoner uit Veldhoven reden met de bikes over het gras in het park. Mini-bikes behoren tot een niet goedgekeurd type voertuig voor op de openbare weg. Ze kunnen niet verzekerd worden. Ook racen in een park met deze kleine, snelle voertuigen brengt de omgeving in gevaar.