Ingezonden persbericht


Kamperen op je eigen eiland?

Recreatie-eiland aan de Westeinderplassen te koop op Marktplaats.nl

Emmeloord, 7 augustus 2006 - Altijd al willen verblijven op je eigen onbewoonde eiland? Deze zomer is dat mogelijk aan de Westeinderplassen. Op Marktplaats.nl staan nu namelijk een bijzonder recreatie-eilanden te koop. Het eiland bij Aalsmeer is 500m2 groot, inclusief omringend eigen water. Het eiland is goed onderhouden, onbebouwd en heeft een aanlegsteiger voor boten. Het eiland biedt uitzicht op de grote plas en heeft een vraagprijs van EUR 37.000 k.k.

Dit recreatie-eiland staat nu in de Marktplaats Toppers pagina, die wekelijks wordt samengesteld uit de favoriete advertenties van Marktplaats-gebruikers.

De Westeinderplassen bestaan uit een grote plas en aantal kleinere plassen verbonden via een netwerk van sloten. Lijkt het jou wel wat om de zomer verder buiten door te brengen met barbecuen, zwemmen, surfen of vissen, en dat alles op je eigen eiland? Bekijk dan de advertentie van het recreatie-eiland bij Aalsmeer of één van de andere eilanden aan de Westeinderplassen op Marktplaats.nl.

Over Marktplaats.nl
Marktplaats.nl, opgericht in 1999, was in Nederland een van de eerste websites die zich volledig richtte op rubrieksadvertenties. Sinds de oprichting is de onderneming uitgegroeid tot de populairste website op dit gebied in Nederland met een nog altijd groeiende klantenbasis van particulieren en kleine bedrijven. Per dag worden er meer dan 120.000 nieuwe advertenties op de site geplaatst, van kleding en verzamelobjecten tot auto's en huisraad. De onderneming maakt sinds november 2004 onderdeel uit van eBay. Marktplaats is gevestigd in Emmeloord. Kijk voor meer informatie op: www.marktplaats.nl.

###



Ingezonden persbericht