Ingezonden persbericht


Persbericht

ZyLAB wint twee KMWorld Readers'Choice Awards

Lezers van KMWorld kiezen ZyLAB als beste provider van professionele Enterprise Search en Discovery oplossingen voor juridische toepassingen

Amsterdam - 7 augustus 2006 - ZyLAB - een innovatieve ontwikkelaar van Information Access Solutions - heeft twee KMWorld Readers' Choice Awards gewonnen. Abonnees van KMWorld Newslinks kozen onlangs verschillende leveranciers van technologie als 'toonaangevende leveranciers' voor de juridische sector. De resultaten van het lezersonderzoek werden bekendgemaakt in de speciale uitgave voor juli/augustus. ZyLAB werd verkozen als de leverancier met de beste professionele Enterprise Search en Discovery oplossingen voor de juridische sector.

Aan de lezers werd de vraag gesteld: "Wat is volgens u de toonaangevende leverancier van professionele Enterprise Search oplossingen voor de juridische sector?". De top drie antwoorden waren respectievelijk ZyLAB, Inxight en ISYS/Brainware (gedeeld derde). Op de vraag: "Wat is volgens u de toonaangevende leverancier van Discovery oplossingen voor de juridische sector?", waren de antwoorden respectievelijk ZyLAB, Hummingbird en Symantec.

ZyLAB's ZyIMAGE biedt de juridische sector ongeëvenaarde snelheid, precisie en betrouwbaarheid voor het opslaan van gescande documenten, uitvoeren van complexe zoekopdrachten op deze documenten en het snel en veilig ontsluiten van informatie. Daarnaast biedt ZyIMAGE klanten:


* Archivering voor papier, e-mail en elektronische documenten - gebruikers kunnen duizenden elektronische en papieren documenten archiveren, inclusief e-mail en bijlagen; zowel in kleur als zwart-wit.
* Robuuste full-text en fuzzy zoekmogelijkheden - deze geavanceerde technologie biedt gebruikers zeer stabiele en intuïtieve zoekmogelijkheden met ondersteuning voor ruim 200 talen en 370 bestandsformaten.
* Open (XML) database technologie - hierdoor kunnen gebruikers ZyIMAGE eenvoudig integreren met bestaande systemen. De XML-gebaseerde infrastructuur biedt toonaangevende flexibiliteit in verband met toekomstige veranderingen.

"De resultaten van het KMWorld lezersonderzoek tonen aan dat onze lezers deskundig zijn en een duidelijke mening hebben", aldus Andy Moore, uitgever van KMWorld. "Vanwege deze resultaten hebben we besloten meer gebruik te gaan maken van deze bron - de lezers van KMWorld. We zullen in de toekomst vaker lezersonderzoeken uitvoeren."

ZyLAB's juridische oplossingen worden wereldwijd gebruikt door klanten als Amtrak's Office of the Inspector General, verschillende internationale oorlogstribunalen, de forensische accounting afdeling van PricewaterhouseCoopers, verschillende rechtbanken, maar ook juridische afdelingen binnen ondernemingen als Sara Lee Trademarks, Akzo-Nobel en Lloyds's of London.

"We zijn trots op de erkenning binnen twee van de drie onderzochte categorieën door de lezers van KMWorld", aldus dr. Johannes Scholtes, algemeen directeur van ZyLAB. "Dit helpt ons de aandacht van juridische spelers te trekken en ze de voordelen van ZyLAB's oplossingen te tonen. We zullen blijven investeren in technologie die de juridische sector efficiënter laat functioneren."

Over KMWorld

KMWorld is de leidende informatieaanbieder voor leveranciers van kennismanagement-, documentmanagement-, en content managementsystemen. Meer dan 51.000 abonnees worden geïnformeerd over de componenten en processen - en bijbehorende succesverhalen - die samen oplossingen vormen ter verbetering van bedrijfsprestaties.

Over ZyLAB

ZyLAB Benelux BV is een 100% dochteronderneming van het snel groeiende en winstgevende ZyLAB concern. ZyLAB - opgericht in 1983 - is een toonaangevende leverancier van Information Access Solutions die Global 2000-bedrijven en overheden helpt bij het digitaal archiveren en beheren van miljoenen pagina's gedigitaliseerde papieren- en elektronische documenten, inclusief e-mail en multimedia. Door de complete onderzoeksmogelijkheden van ZyLAB, met hoge kwaliteit zoek- en vindopties in ruim 200 talen, kunnen gebruikers alle informatie eenvoudig online organiseren en delen.

Met ruim 7.500 installaties wereldwijd en meer dan 350.000 gebruikers beschikt ZyLAB over veel ervaring en kennis in uiteenlopende bedrijfssectoren en -applicaties. ZyLAB's Europese klanten omvatten een aantal toonaangevende organisaties op het gebied van onderzoek en justitie zoals de Fiscale inlichtingen- en opsporingsdienst (FIOD), Serious Fraud Office in het Verenigd Koninkrijk, de Duitse Douane (ZKA), de Zweedse belastingdienst (Skatteverket) en het Italiaanse ministerie van Justitie (Ministerio della Giustizia Italiana). Belangrijke klanten in de VS zijn overheidsinstanties als de FBI, CIA, Securities and Exchange Commission, Internal Revenue Service, Department of Homeland Security en Department of the Treasury. Daarnaast zijn ook bekende merken als Pepsico, Anheuser-Busch en Pacific Life Insurance Company klant van ZyLAB. De onderneming heeft hoofdkantoren in Amsterdam en Washington DC en regionale kantoren in Barcelona, Düsseldorf, Londen, Parijs en Singapore.